Teade

Collapse
No announcement yet.

Soovitage korralikke põrandakõlareid kuni 1000€

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Soovitage korralikke põrandakõlareid kuni 1000€

Kuulaks arvamusi/kogemusi korralike põrandakõlarite kohta kuni 1000€. Kõlarid võiks olla vähemalt 1m kõrged kuna kõrgete element peaks jääma maast umbes 90cm. Samuti võiks olla 3 või 3,5 ribalised ja 8'' bassivaljukaga. Lisaks oleks hea kui inverter ja elemendid oleks suunatud kuulaja poole kuna kõlarid lähevad suhteliselt seina lähedale.

Tuba on umbes 25 ruutu ja filmide-muusika suhe on umbes 60-40.

Hetkel on silma jäänud Dali Concept 8 ja Klipsch F30.

Vs: Soovitage korralikke põrandakõlareid kuni 1000€

1000€ klassis pühkis Audes 146 köigi teiste kölaritega pörandat, aga uued hinnad on tiba kröbedamad. Minu arvates selles hinnaklassis hetke tegija on KEF Q500, aga sellel pole 8" bassikat. Sellest hoolimata on ta bassiots korralik. http://www.kef.com/html/gb/showroom/...500/index.html Dali Concept 8 on kindlasti väga hea bassiga niipalju kui teiste arvamusi kuulnud olen, oma körvaga pole trehvand kahjuks neid. Soovitan köiki kuulata ja selle valida need, mis köige rohkem meeldivad. Teiste arvamuste järgi kölarite ostmine on pömst katse-eksituse meetod.
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Tänud info eest. Kus neid Audeseid ja KEF-e kuulata saaks? Dali Concept 8 on hea bassiga jah, aga kui võrrelda Klipschiga, siis osade lugudega oleks nagu padi ees. Olen kuuland ka Audes 037 mis tunduvad väga sarnased Dali Concept 8-le (erinevad toad ja tehnika kahjuks), aga ülemine ots võiks parem olla. Samas hind räägiks jällegi nende kasuks, aga neid vist ei saa enam kuskilt? Kus Tallinnas Audest üldse müüakse? Audese lehel vist vana info.

Teiste arvamusi tasub kindlasti arvesse võtta, eriti selles mõttes, et mida võiks lisaks kuulamise valikusse võtta.

Comment

Uuri, kas Järve Noortehnikus on võimalik Triangle Altea't kuulata. Ja kui on, siis kahesajaga sinna.

Comment

Esmalt postitatud tehnofriik poolt Vaata postitust
          1000€ klassis pühkis Audes 146 köigi teiste kölaritega pörandat, aga uued hinnad on tiba kröbedamad. Minu arvates selles hinnaklassis hetke tegija on KEF Q500, aga sellel pole 8" bassikat. Sellest hoolimata on ta bassiots korralik. http://www.kef.com/html/gb/showroom/...500/index.html Dali Concept 8 on kindlasti väga hea bassiga niipalju kui teiste arvamusi kuulnud olen, oma körvaga pole trehvand kahjuks neid. Soovitan köiki kuulata ja selle valida need, mis köige rohkem meeldivad. Teiste arvamuste järgi kölarite ostmine on pömst katse-eksituse meetod.
          Kus ta põrandat pühkis? Mis info see on? Mingile faktile tugined ?

Comment

Oma tehtud testis, kus tegi ka paljudele kallimatele lõlaritele ikka silmad ette, juhul kui me räägime ikka helikvaliteedist mitte tümpsust.

Comment

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
              Oma tehtud testis, kus tegi ka paljudele kallimatele lõlaritele ikka silmad ette, juhul kui me räägime ikka helikvaliteedist mitte tümpsust.
              Okei, niipalju, kui ma viimased 6 aastat helihuvilisena ringi olen tuustinud, nii poodides(väljaspool eestit), kui netis, on selgunud, et korralikke kõlarifirmasi on SADU.
              Seega vaevalt sealt testis need kõik kõrvuti olid, et saaks väita, et ta põrandat pühib teiste kõlaitega. Ise eriti Eesti asja ei usu. Kus august see Audes välja hyppas, et nyyd maailma parimaid kõlareid teeb ? Mis kogemusega ?
              Leiutasid imematerjali valjukhääldajaid tehes?
              Välimus on küll suiht jube.

Comment

Nimeta mõni mudel siis mis samas hinnas parem oleks. Välimuse teema on subjektiive ja kui seda ka tahata siis läheks audeste hind juba väga utoopiliseks.

Comment

EPOS EPIC 5 näiteks. Aga kus on info audeste kohta, mis teste nad võitnud on euroopas? Ma ei leia ja mis nad maksavad üldse?

Comment

Markunn...keegi ei käsigi sul eesti asja uskuda...parem mine kuula

Comment

Okei, niipalju, kui ma viimased 6 aastat helihuvilisena ringi olen tuustinud, nii poodides(väljaspool eestit), kui netis, on selgunud, et korralikke kõlarifirmasi on SADU.
                      Seega vaevalt sealt testis need kõik kõrvuti olid, et saaks väita, et ta põrandat pühib teiste kõlaitega. Ise eriti Eesti asja ei usu. Kus august see Audes välja hyppas, et nyyd maailma parimaid kõlareid teeb ? Mis kogemusega ?
                      Leiutasid imematerjali valjukhääldajaid tehes?
                      Välimus on küll suiht jube.

Päris rumal jutt! Ei hakka isegi kommenteerima. Kui ei tea siis ei tea ja midagi pole parata ja pealegi kuus aastat pole mingi näitaja. Audes kui selline polegi nii noor tegija et mitte teada, teine asi on kas tahetekse teada? Teadmiseks, et Audes teeb väga häid kõlareid ja seda igale maitsele ja erinevast hinnaklassist. Enne kui midagi taolist kirja panna siis tasuks asja uurida mitte lahmida niisama! Arengu ruumi on piisavalt. Mis Audese hindadesse puutub siis jah, ühelt poolt tingib seda tootmine ja teiseks võib ta ka nüüd juba seda enesele lubada, sest maailma tasemel on nad tõesti head ja asja paneb paika turg, mitte aga siin foorumis mõne tegelase arvamine. Oma taseme poolest on ta lääne maailmas ja mitte ainult, juba tuntud tegija. Puuduseks on kindlasti see, et meil Eestis ei tegeleta toodete tutvustamisega, või tehakse seda ebapiisavalt. Kui siin käib hädaldamine, et liiga kallis siis tehke silmad lahti ja analüüsige olukorda, kus riigis me elame, milline on meie sissetulek, ostujõud ja seda muude riikidega võrreldes ja analüüsige ka hinnataset müügis olevate kõlaritega ja saab ehk pildi selgemaks, mis on mis ja palju midagi maksab ja milline on teostuse ja kvaliteedi vahe. Kui silmaring on sama suur kui keskmise eestlase s..a auk siis jäätegi hädaldama ja siin vinguma.

What we hear are the unique components of nature communicating with each other to create the most magnificent, unrepeatable sounds known to mankind.

What we hear are the unique components of nature communicating with each other to create the most magnificent, unrepeatable sounds known to mankind.

viimati muutis kasutaja humax; 05 m 2012, 12:01.

Comment

Okei, lähen kuulan kohe. Kus ?

Comment

Tõsi ta on et eestis neid kuulata suht keeruline sest siin ei müü neid keegi Audesest ise ostes ainult vist...Aga ma usun et audese kasutatav kesk ja kõrge on pärit SEAS'e tehasest ja ma usun et SEAS ikka teab kuidas teha valjuhääldit ja audes ei hakanud enam jalgratast leiutama ja valiski kõrgema otsa kõlaritesse nende elemendid mis on siis vastavalt Audese soovitustele natuke ümber moditud Ja ma tean ka VÄGA kalleid komplekte mis maksavad pea 100k vana raha ja minu tagasihoidlik süsteem millel on rohkem rõhku just paigutusele pandud kõlab palju paremini Usun et see proHT oli lihtsalt halvasti seadistatud või väga halvas ruumis...See teema muutub juba mega igavaks ja mõttetuks vaidluseks...võiks tegelikult parem ühe korraliku kohaliku kuulamise teha jälle...Ja näita üks fakt et miks need Epos Epic 5 just selles hinnas kõige paremad on? See et üks inglise ajakiri nii arvas? Ma pakun et nad ei kuulanud audese 146 :P Niipalju kui on kõlareid niipalju on ka arvamusi...

Comment

ärge toitke trolli

Comment

Esmalt postitatud sage poolt Vaata postitust
                              Aga ma usun et audese kasutatav kesk ja kõrge on pärit SEAS'e tehasest ja ma usun et SEAS ikka teab kuidas teha valjuhääldit ja audes ei hakanud enam jalgratast leiutama ja valiski kõrgema otsa kõlaritesse nende elemendid mis on siis vastavalt Audese soovitustele natuke ümber moditud
                              Kõrgsagedus on Seas keskriba on Peerless, enam ei leia kohta ja täpselt ka ei mäleta aga ehk olid ka 146 filtri detailid juba väga korralikud st mox takistid ja mundorfi konded aga selle peale kindel ei oska olla. Kast MDF. Igatahes koloonida neid ei tasu rahalist võitu vanade hindadega polnud, küll aga uute hindadega on.
                              Seega on nad juba suht kallilt ehitatud + selle kõlari disaininud insenerid pole ka kõige "lõdvemad" seega põhjuseid miks see 146 on hea on niipalju et kukku pikali.
                              Küll aga konkurentide puhul tihtipeale noname vajuhääldid teadmata filtrid jne annavad juba põhjust kahelda. + juurde keevitatud vinüüli kleebis. Või kui juba spoon siis seda enam veel tuleks arvutama hakata kust kokkuhoid on.
                              Eks vähegi mõtlev arvutada oskav, ning kuulmisega inimene saab aru miks on audes suht hea.

Comment

Working...
                              X