Kas keegi on neid kõlareid järgi teinud? Kas audese kodulehel antud andmed selle kõlari ehituseks on sobivad? Minul läheks nende valmistamiseks ~2500 EEK-u, kas selle raha eest saaks teha mõned paremad, või on poes selle eest midagi head saada?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Audes 017
Collapse
X
-
on tehtud küll, hetkel veel hot.ee maas, kus oli see link ka kirjas. täpsemalt www.hot.ee/ergoh . miks need andmed seal siis valed peaks olema? muide, kui sa vaatad nende kõllide elementide sagedusriba, siis piisab täiesti ka 116 kõllidest. mina mõtlesin ümber igatahes. säästad 600..700 krooni ka veel.
-
leidsin! krdi ilus on lõpptulemus! aga eriti odavam ei tule vist, kui ise teha...
http://www.hot.ee/fkaudio/kuidas_ma_k6llid_ehitasin/
Comment
-
mis siis su arust parim ja odavaim lahendus on? äkki seletad "lollidele müra kuulajatele"?
017 on hea lahendus. Mul sinu jutus ei meeldind, et sa tõmbad keskmised maha. Muidu keskmised on kõige informatiivsem osa. Ilma nendeta ei saa. Pole vaja midagi maha tõmmata ja juurde panema. Bassid ja kõrged ei pea domineeruma (tümps välja arvatud). Sound peab ühtlane olema. Muusika peab kõlama nii nagu ta on lindistatud.
Comment
-
"lollidele müra kuulajatele" seda ma pole öelnud.
017 on hea lahendus. Mul sinu jutus ei meeldind, et sa tõmbad keskmised maha. Muidu keskmised on kõige informatiivsem osa. Ilma nendeta ei saa. Pole vaja midagi maha tõmmata ja juurde panema. Bassid ja kõrged ei pea domineeruma (tümps välja arvatud). Sound peab ühtlane olema. Muusika peab kõlama nii nagu ta on lindistatud.
tekkis kysimus, et kas sa kuulad musa tre-mid-bas kõik nullis?
krt, jube OT käib!
Comment
Comment