Teade

Collapse
No announcement yet.

S90 bassikas ja audesed

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

S90 bassikas ja audesed

nimelt seisab kodus toa nurgas kaks s90 bassikat(siuxed suure kupliga vist...).
    plaanix teha sellise pulli, et komplekteerix kokku yhe s90 bassika, audese kõrge ja audese keskmise(mõlemad kõige võimsamad omasuguste seast). Kasutada tahax s90ne filtrit, needki on olemas.
    tekkis kysimus, et mitut keskmist ja kõrget piax kasutama.
    ja kas s90ne filter sobib yldse ve?
    Erilahendused.
    PS või mail.

natuke vale lähenemine, neid filtreid ei ole otstarbekas kasutada, pluss tundlikkused jne. ei klapi, tuleks väga õnnetu asi kokku, samas maitsed on erinevad...

Comment

No põhimõtteliselt saab ju kuulatava asja küll kui kesk/kõrgeid valida hoolikalt.Miks just audese toodang?On ju olemas ka teisi firmasid.
      Mida sa saavutada üritad?Head tümmi, head heli, odavat kõlarit?
      muusika on kuulamiseks

Comment

audes mulle meeldib , väga isegi.
        tahax saavutada seda, et saan hea kõlarite paarikese, s90 bassikas on ju hää, audese elemendid samuti.
        odavus vast nii, et asja maxumus ilma materjalita on 600+600+300+300+250+250+240+240+x, kus x on väikesd lisad, seega odav mitte, mudugi bassikad on mul edal olema.
        tegelt tahax saada häid kaste
        Erilahendused.
        PS või mail.

Comment

tegelt tahax saada häid kaste
          sel juhul oled väga vähenõudlik

kogu raha ja tee korralik kaheribaline kõll

Comment

mai saa aru, milles probla on, kas siis s90ne bassikat ja audese elemnte ei ole võimalik koos töötama panna (hästi loomuliklt)
            Erilahendused.
            PS või mail.

Comment

mai saa aru, milles probla on, kas siis s90ne bassikat ja audese elemnte ei ole võimalik koos töötama panna (hästi loomuliklt)
              kombineerida annaks küll igat pidi, sõbralik soovitus on lihtsalt sama raha eest midagi muud soetada, pärast pettumust vähem. bassi võid samaks jätta, muu vaata Audaxilt näiteks, uuri edasi, audest mina ei valiks, ise muidugi otsustad...edu!

Comment

Audese kesksagedused ja kõrged on muidu suht head aga kui lähemalt kuulama hakata siis tunduvad kesksagedused tuhmid. Kõrgete kohapealt pole mul küll midagi halba öelda.

Comment

Ega W@ldur meil siin vist mingit erilist kvaliteeti ju taga ei aja, niiet põhimõtteliselt võiks ta ju kasutada Audese valjukaid... See muidugi minu arvamus.. Aga sis peab ta laskma kellegil filtri teha, sest S90 filter ei sobi.

Comment

Ütleks niipalju, et Haifal on lähenemine õige, kuid niikaua kuni ei kuulata jazz, klassikat ja muud rohket vokaali sisaldavat muusikat, käib Audese kesksagedus ja kõrgsagedus väga hästi.
                    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Kui hakata ehitama, siis kas eelistada King Audio woofreid või s90 (70) bassikaid?

s90 puhul jääb miinuseks siis see, et keegi ei osta enam ilma woofrita kaste ära.
                      Sony Amplifier 2x80w/4x70w + Sony X-plõde 130w RMS + 2x s70 + 2x 50w Aiwa + CD-Deck Sony
                      MSN/mail - mart@stage.ee

Comment

Kui hakkad maja ehitama siis vundamendi sisse võib küll kingaudio bassikaid visata
                        "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

tegelikult mitte, sodi sisseloopimisel lõpeb betooni garantii.

(betooni tehase admin)
                          Sony Amplifier 2x80w/4x70w + Sony X-plõde 130w RMS + 2x s70 + 2x 50w Aiwa + CD-Deck Sony
                          MSN/mail - mart@stage.ee

Comment

tegelikult mitte, sodi sisseloopimisel lõpeb betooni garantii.

(betooni tehase admin)

Just sodi (loe:KingAudio) sisseloopimisel!
                            Minu kodukas

Comment

Working...
                            X