Teade

Collapse
No announcement yet.

10GDŠ-2-4

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

10GDŠ-2-4

Tegin endale 2 k6lli valjukad on sellised http://www.pilt.ee/photo/3322/148956/ kastid on 900x230x240mm ja kusimus siis selline et kas on m6tted sinna teha inverterid? v6i om m6ttekam jatta nii nagu ta on?
    Tahaks teie arvamust teada :

ma arvan, et ei ole mõtet.
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Kindlasti pole mõtet. Qts inverterkasti jaoks liialt kõrge ning kinnises kastis teeb antud valjukas väga head häält
      kris@andmevoog.eu

Comment

ok tanan teid ei hakka siis need inverterid sinna tegema

Comment

eip ole jah mõtet - mul on ka kinnises kastis ja pole äda midagi - ullem tym tulep välja ka ... ise olen rahul

Comment

eip ole jah mõtet - mul on ka kinnises kastis ja pole äda midagi - ullem tym tulep välja ka ... ise olen rahul
            no ullem tümm sealt nüüd küll ei tule ... piisav lihtsalt väikesesse tuppa kuulamiseks, mitte tümmitamiseks

Comment

Ei tahaks uut teemat alustada.
              Mull on siis plaanis teha nendest valjukatest ka riiuli k6larid. Kas keegi v6iks midagi soovitada? Bassboxpro vist selle jaoks eriti ei sobi :-/

Comment

Ei tahaks uut teemat alustada.
                Mull on siis plaanis teha nendest valjukatest ka riiuli k6larid. Kas keegi v6iks midagi soovitada? Bassboxpro vist selle jaoks eriti ei sobi :-/
                Miks bassbox pro ei peaks sobima ?
                kris@andmevoog.eu

Comment

Miks bassbox pro ei peaks sobima ?
                  Noh ei tea arvan et see rohkem subwoofritele m6eldud. may be i`m wrong.

Comment

no ega tymmi ei saa ju ilma värinata ? mingi asi ikka väriseb ju ?!?

A mul on muidu mu tuba mingi 7 mrrtrit pikk , kõllid on mul yhes toa ääres , aknad on ka teises toa seinas .. et siis naq need võttis värisema :P

Comment

Mull taie v6imsuse peal uldse ei saa kuulata =) kogu maja variseb ja veel hullem suur kirjutus laud mis toas seisab variseb hullusti ja teeb ebatavalist haalt =) ja mis laual seisab k6ik huppab >

Comment

A mul on muidu mu tuba mingi 7 mrrtrit pikk , kõllid on mul yhes toa ääres , aknad on ka teises toa seinas .. et siis naq need võttis värisema :P
                        Tihenda aknad ära ja kohe kuulamistingimused paranevad

Comment

Tihenda aknad ära ja kohe kuulamistingimused paranevad
                          okihh . ex ma proovi , aga seinu ei saa ära tihendada ?

A-I-R --> kas sul on siis see sw laua peal , laua kyljes ? lauast u.5cm kaugusel ?

Comment

Tegelikult ikkagi puhta kõlaga süsteemi juures tuleks ka tuba täiesti ära vaigistada. Plärinad on muusika juures vastuvõetamatud, väike märkamatu krõbin võib rikkuda kogu elamuse.
                            kris@andmevoog.eu

Comment

okihh . ex ma proovi , aga seinu ei saa ära tihendada ?

A-I-R --> kas sul on siis see sw laua peal , laua kyljes ? lauast u.5cm kaugusel ?
                              Teises toa nurgas!
                              Just Tana tegelesin sellega et vahendada seda varisemist

Comment

Working...
                              X