Teade

Collapse
No announcement yet.

10GDŠ-2-4

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Muidu ikka tahaks midagi ka k6laritest kuulda... mitte ainult varisemisest jms...
    Kusimus oli see et tahaks teada milliseid kaste teha nende valjukatele :-/

Comment

Oehh.. Igas teises teemas on keegi uhke selle üle,et kuidas tema kõlar aknaid väristab.. Ma ei saa aru, kas siis muusika on ainult akende väristamiseks..

Comment

madala arenguga eestlased
        eesmärk pole mitte muusikat nautida vaid  naabritele näidata kui hea "süsteem" mul kodus on (antud kontekstis tähendab "süsteem" subwoofrit, võimendit ja ultra bass test.mp3 läbi arvuti helikaardi)
        haa haa mul on kodus 10 000 000w kõlar ma olen kõva mees sa loll sitt

mul on hea lugu ka rääkida kuidas üks kelmikas bemmimees minult subwoofit ostma tuli
        seisis auto kõrval väljas ja küsis imestunud näoga et välja kosta polegi, siis liiga lahja minujaoks, head aega!

Comment

Kas keegi teab nende valjukate Qms Qes?? ???

Comment

madala arenguga eestlased
            eesmärk pole mitte muusikat nautida vaid naabritele näidata kui hea "süsteem" mul kodus on (antud kontekstis tähendab "süsteem" subwoofrit, võimendit ja ultra bass test.mp3 läbi arvuti helikaardi)
            haa haa mul on kodus 10 000 000w kõlar ma olen kõva mees sa loll sitt

mul on hea lugu ka rääkida kuidas üks kelmikas bemmimees minult subwoofit ostma tuli
            seisis auto kõrval väljas ja küsis imestunud näoga et välja kosta polegi, siis liiga lahja minujaoks, head aega!
            Kahjuks on Eestis sellist Rullnokastunud rahvakihti vägagi palju
            kris@andmevoog.eu

Comment

Palun oelge nende 10 gds-2-4 valjukate Qms ja Qes oleks vaga vaja

Comment

Palun oelge nende 10 gds-2-4 valjukate Qms ja Qes oleks vaga vaja
                tohib küsida mille jaoks? kasti arvutamiseks ei ole neid andmeid vaja.

Comment

Working...
                X