Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Muidu ikka tahaks midagi ka k6laritest kuulda... mitte ainult varisemisest jms...
Kusimus oli see et tahaks teada milliseid kaste teha nende valjukatele :-/
Oehh.. Igas teises teemas on keegi uhke selle üle,et kuidas tema kõlar aknaid väristab.. Ma ei saa aru, kas siis muusika on ainult akende väristamiseks..
madala arenguga eestlased
eesmärk pole mitte muusikat nautida vaid naabritele näidata kui hea "süsteem" mul kodus on (antud kontekstis tähendab "süsteem" subwoofrit, võimendit ja ultra bass test.mp3 läbi arvuti helikaardi)
haa haa mul on kodus 10 000 000w kõlar ma olen kõva mees sa loll sitt
mul on hea lugu ka rääkida kuidas üks kelmikas bemmimees minult subwoofit ostma tuli
seisis auto kõrval väljas ja küsis imestunud näoga et välja kosta polegi, siis liiga lahja minujaoks, head aega!
madala arenguga eestlased
eesmärk pole mitte muusikat nautida vaid naabritele näidata kui hea "süsteem" mul kodus on (antud kontekstis tähendab "süsteem" subwoofrit, võimendit ja ultra bass test.mp3 läbi arvuti helikaardi)
haa haa mul on kodus 10 000 000w kõlar ma olen kõva mees sa loll sitt
mul on hea lugu ka rääkida kuidas üks kelmikas bemmimees minult subwoofit ostma tuli
seisis auto kõrval väljas ja küsis imestunud näoga et välja kosta polegi, siis liiga lahja minujaoks, head aega!
Kahjuks on Eestis sellist Rullnokastunud rahvakihti vägagi palju
Comment