Teade

Collapse
No announcement yet.

Pildid ka minu kõlaritest + subbakas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pildid ka minu kõlaritest + subbakas

Niisiis sain lõpuks kätte ka oma kõlarid mille eest tänud Intzule kes ehitas mulle kastid ja filtrid. Nüüd lähemalt kõlaritest. Bassikas on AUDES 40W65-8 kõrgsagedus VISATON DTW72 ja kesksagedus VISATON T130. Inverter on tagaseinas. Heli on väga hea. Bassid on sügavad ja puhtad. Enne olid mul S90-d ja nendest ei arva ma peale uute kõlarite kuulamist enam midagi. Eriti hea oli kuulata Indreku võimuga mis minu oamst mitu korda parem aga jah minu omagi teeb väga head häält nendega. Tegelikult polegi mul ennem nii häid kõlareid olnud ;D
    Pildid siis ka muidugi http://www.pilt.ee/photo/31837/491117/

täitsa kenad asjad kohe
    tore on vaadata kui millegi hea asjaga on hakkama saadud.
    ja ma nii huvi pärast küsin palju sul siis kogu see lõbu lõpuks maksma läks koos kastide, elementide ja filtritega

Comment

Mulle kah meeldivad su kõlarid Kaua sellistega aega läks ???

Comment

jaa..väga kenad asjad.. kastid on tõesti ilusad aga see visantoni punane kummiäär hästi ei sobi sinna (muidugi minuarvamus) aga jah kasatid muidu väga kenad
        F&F

Comment

;Dväga pro.!!!!!!!! tõesti ilus näha selliseid kugi jah see punane seal kudgai torkab silma..aga need vaid pildid. Peaasi et endale meeldib ning heli puhas ja hea igaljuhul kenad asjad saanud endale ;D ma lausa kadestan
          S A C
          Siberian Audio Concept

Comment

nojah. õige mees on teinud õiged asjad loodetavasti õigetesse kätesse neljapäeval tuleb ka mulle indreku poolt midagi ja laupäeval saab minna indreku valmistoodangut kuulama minna ettekujutus ufonaudi kõlarite kesk ja kõrgsagedustest on olemas, kuna ka saaremaale on ühed samade kesk ja kõrgete elementidega kõlarid jõudnud

Comment

See punane äär. No kuida keegi arvab kas meeldib või ei aga mulle väga meeldib. Annab disaini juurde. Muidu oleks kõlar üleni musta värvi aga nüüd on natuke ka teist värvi ja see teebki asja minu arvates vingemaks

Comment

Suhteliselt kenad, räägi mis kõik kokku maksma läks?Peaasi, et mängivad ilusat puhta heli ja kui bassid ka ilusad on, siis kõik tip-top korras!

Comment

No maksma väga palju ei läind. Kokku läks kuskil 2400 EEK. Bassikad olid mul juba ammu olemas. Kui need ka vaja oleks osta olnud siis läheks veel 800EEK otsa. Seal 2400EEk sees on muidugi ka Indreku töörahad ja muu ka veel. Kui 100% ise teha siis saab odavamalt muidugi. Aga omal pole eriti häid võimalusi teha kodus kaste ja pealegi Indrek teeb üli häid kaste ;D

Comment

hmm tahax ikka üliväga kuulda neid.. siis olex kah millepoole püüelda ;D 2400.- + bassikad 2X800.- ei tule nagu suur summa kokku ja kui uskuda ufonaudi kiidusõnu siis peax olema ülihea heliga, a küsimus mix inventer tagaküljel on??????
                    ;D ei saa silmi pildilt
                    S A C
                    Siberian Audio Concept

Comment

hmm tahax ikka üliväga kuulda neid.. siis olex kah millepoole püüelda ;D 2400.- + bassikad 2X800.- ei tule nagu suur summa kokku ja kui uskuda ufonaudi kiidusõnu siis peax olema ülihea heliga, a küsimus mix inventer tagaküljel on??????
                      ;D ei saa silmi pildilt
                      inverter tagaküljel... hmm. esipaneel jääb ilusam muidugi ja kui inverter seina poole suunata saab ka bassiheli meeldivamaks.

Comment

;D ja taaskord natuke targem, kas neid jooniseid pole võimalik kuskilt saada? ja mõõdud kah siis ???
                        S A C
                        Siberian Audio Concept

Comment

Inverter on tagaseinas jah sellepärast et see annab olulist võimendust bassidele. Kui mõõte ja muud tahad teada võta ühendust Indrekuga. Temma need mulle ehitas. Aga jah kui kuulasin Indreku võimuga oleks võinud kuulama jäädagi aga minu võim nii hääd häält ei tee kahjuks. Aga mõnus tümm on ikkagi. Millalgi ostan võibolla omalegi hää võimu või siis tuleb subbaks juurde. Eks aeg näitab mis saab.

Comment

To Allar88....Kastide, filtrite ja kesk ning kõrgsageduste peale läks 2400 EEK. Bassikad olid mul ammu kapis seismas. Kui Bassikad ka vaja osta siis lisandub umbes 800 EEK veel (Umbes 400EEK on üks woofer). Muidu vaata et üle 3k oleks asi läind

Comment

Tõeliselt kena disainiga kõlarid! Välimus on ilus ja see punase äärega Visatoni kõlar sobib kohe väga hästi sinna

Comment

Working...
                              X