Teade

Collapse
No announcement yet.

DENVER põranda kõlarid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mis seal on 2x8´ bassikad ühes kõlaris
    Kaks Korralikku bassikat maksavad ise juba pea sama palju kui need kõlarid. Kas sa tahad neid musa kuulamiseks või mingi kodukino varjanti aretad.
    Järelikult on need 2 bassikat seal saastad. Mina ei võtaks neid, nii ühel kui ka teisel juhul...
    TFK Audio
    #tfkaudio
    http://www.facebook.com/tfkaudio/
    http://tfkaudio.blogspot.com/
    - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Pole mõtet seda denverit nii maha ka teha, endal kogemused ühe 600 kroonise sangaga, mis tegi üllatavalt meeldivat häält. Ei võrdle siin kas või palju levinud S90 ja kohe kindlasti ei kasutaks seda ise igapäevaseks kuulamiseks, aga kuhugi suvilasse kõlbaks asi kindlasti. Ise usun, et need denveri kõlarid võivad olla midagi sarnast sony odavama otsaga, paljud muud tooted dvd jne valmistatakse samades tehastes. Muud ei oska õelda, et reeglina on võimalik poest sulas ostes kõlarid koju kaasa võta ja seal võrrelda, ning kui ei meeldi siis tagasi viia. Oma kõrv on ikkagi kuningas.

Comment

kuidagi väga kahtlased asjad, sein on 10mm, kastil on 1 suur toru ja tagaseinas 1 väiksem, bassivaljukad on kinni 3-4mm kuuskantpoltidega, esivõre kinnituse tüüblid on tunduvad nii õrnad, et hingad peale ja kohe katki. kahju et sitamarketis mingeid võimendeid ei müüda, et proovida. välimuse järgi nagu küll midagi head ei ütle. puiduspooniga olid päris viisakad! aga samas uued ja garantiiga viisaka välimusega kõlarid... aga mis sellest välimusest, kui ei mängi äkki ;D

Comment

Kui ma õieti aru saan siis neil ei ole puiduspoon vaid mingi PVC kiht mis näib nagu spoon (andmetes ära mainitud). Sellise hinnaklassiga kõlaritel ei saagi kuidagi olla spooni peal. Kui vaadata näiteks audese toodangut siis spooniga kaetud kastid maksvad kuskil 1500 rohkem ehk siis tiba rohkem kui need kõlarid (näiteks audes 109 maksab u. 3500 ja 109 spooniga u. 5100). Selle raha eest osta mingid S90-d või estonia kõllid. Teevad pika puuga ära denverile ;D

Comment

Nägin ka neid kõlareid lõpuks oma silmaga. Olid müügil Rapla +/- elektroonikas. Välimuselt on jah täitsa kenad teised, pole midagi halba öelda, aga ühest asjast ei saanud ma aru, miks tal üks inverteri toru ees ja teine tagaseinas on. Kas sellel on mingi tehnoloogiline vajadus???
            Hind on jah kuidagi huvitav. Maksid 1500 Raplas (paar).
            Kõrval olid audese 017 mille hinnaks oli pea 2500 üks kõlar (5000 siis paar). Eks mine kuula kuskil neid. Ma arvan et 1500 eest on kõlareid küll ja küll. Paremat häält teevad ikka kui näiteks S30  ;D

Comment

olen ise kuulnud ainult 1kõlarit korraga, suuuuuures ruumis ja mingi musakeskuse järel. teema sai algatatud mõttega, et kuna siin liigub asjatundlikke inimesi, siis ehk mõni on nõus neid kuulama ja seejärel arvamust avaldama.

ei ole mõtet öelda sitt mis sitt, kui näinud oled võibolla pildi pealt ja kuulnud vaid ette kujutustes

peast käis läbi isegi mõte, et kui kast on piisavalt tugeva konstruktsiooniga, siis miks mitte elemendid ja filter ära vahetada(kui muidugi sobivad).

Comment

peast käis läbi isegi mõte, et kui kast on piisavalt tugeva konstruktsiooniga, siis miks mitte elemendid ja filter ära vahetada(kui muidugi sobivad).
                tead siis telli juba kellegi teadjama mehe käest kastid omale kui nagunii hakkad asju vahetama.

Comment

Arvan sama kuna korralikud kastid saad odavamalt kätte.

Comment

Paremat häält teevad ikka kui näiteks S30 ;D
                    Kindel? :
                    TFK Audio
                    #tfkaudio
                    http://www.facebook.com/tfkaudio/
                    http://tfkaudio.blogspot.com/
                    - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Ei ole kindel ;D

Comment

Ise usun, et need denveri kõlarid võivad olla midagi sarnast sony odavama otsaga,
                        ja mis sony odavamal otsal viga on ;D endal kah yhed siin kodus (maxid midagi 2700.- paar vist) ja täiesti rahul olen. 12'' sub juurde ja pidu võib alata tegelikult teevad need ikka täiesti head häält, S90nest ikka parem minu arvates, aga mida mina ka tean :(bassi muidugi võrrelda ei saa)

Comment

Kui nii võtta siis need sony 2400 kõlarid on jah võrdsed denverio kõllidega. Sony on firma mis maksab umbes 30%teistes samalaadset elektroonikat tootvatest firmadest rohkem ja asi pole mitte kvaliteedis vaid põhimõttes. Mina iklikult ostaks enne s90 kõllid kui mingid odavad sony, denveri või muud väga odavad kõlarid :.

Comment

Working...
                          X