Teade

Collapse
No announcement yet.

Vene kinovaljukas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    tegelt teeb ta sellist diskosaali häält seal ei ole bass ja ei ole kõrge ka selline vahepealne jama aga häält ta teeb ja paremat kui mingite 10 cm läbimõõduga ..ja pealekauba odavalt saadud tehtud asi nii et rahul häälega mis tuleb paremat häält teeb kui s90 seal pagassis
    Eheehee ja piraki.....

    Comment


      #17
      tegelt teeb ta sellist diskosaali häält seal ei ole bass ja ei ole kõrge ka selline vahepealne jama aga häält ta teeb ja paremat kui mingite 10 cm läbimõõduga ..ja pealekauba odavalt saadud tehtud asi nii et rahul häälega mis tuleb paremat häält teeb kui s90 seal pagassis
      siiski otsest mõtet tal ju pagassis ei ole?
      pigem võtab palju ruumi :P
      F&F

      Comment


        #18
        Ohh...mõned asjad on naljukad.

        Saage juba ükskord aru, et kui mõni asi on suur, ei tähenda see veel seda, et see ka hea on. See et antud kinovaljukas(ja ka paljud muud eksemplarid, mis siit foorumist läbi käinud ) suure läbimõõduga on ja 90% inimeste loogikat järgides "kui Vene asi, siis mängib kõvasti tümakat ja on üldse üks äge bassilõõts, ei tähenda, et igast suvalisest valjukast saaks teha subbaka. Need kinovaljukad ei ole mõeldud selleks!!!! Nad mängivad korralikku midbass, kuid muud sealt loota oleks enese petmine! Jah, küllaltki valju häält teevad, just kisa, aga mitte madalat mõnusat müdinat või milline tümm kellelegi meeldib.
        Selles osas olen Indrekuga täitsa päri et bassi see valjukas lihtsalt EI mängi. Olen omal nahal proovinud ja isegi ruupor kast ei pane teda mängima.
        Nõus pole sellega et ta keskmist mängib. Seda ta ka ei tee.
        See valjukas on võimeline mängima midagi keskmise ja bassi vahepealset. Vokaali ja Solo pilli sellega ei mängi.
        Tõsine "müra" allikas.

        Comment


          #19
          arusaamine asjast on natuke väär see valjukas on väga hea valjukas, kuid peab olema vastavas kastis, mille mõõtmed on eestvaade 700x801 ja sügavus 420mm lahtise inverteriga, mille mõõdud on 587x305mm kindlasti paljud pole sellist kasti kunagi näinudki ja sellele valjukale piisb 8-10W- sest võimendist ja seda lampvõimendi, muidugi võib olla ka trans võim, nii et igale asjale oma otstarve ja lairiba valjukas autosse ei kõlba . See on rohkem gurmaanide rida, kellele elevant pole kõrvapeale astunud. sellisel agregaadil on väga hea heli ja väga mõnus dünaamiline bass, mitte selline nagu pekstakse sule padjaga vastu pead.kastide ja heliagrekaatide põhiülesanne ongi heli võimalikult loomutruu taasesitamine, seda mitte nii et mingi bemmar sõidab, enne tuleb tümakas ja siis auto ise.Asjale võib läheneda mitut moodi kuidas keegi õigeks peab.Olen kuulanud autos seadmeid, mis on meie rahs 6 kohalised arvud ja tõepoolest autost välja tulla ei taha pole vahet kas oled konsertsaalis või autos.Eriti sai kuulatud tehnot ja poleks iialgi uskunud millised nüansid on sünt muusikal, mida tavaliselt tava tränaga ei ole kuulda, sest nad ei võimalda seda puht tehnilise puudujäägi tõttu. nii et maitse asi ja maailmas on igale asjale ikkagi oma otstarve valik on vaba.pole mõtet olla asjas pettunud ja anda kohe hinnang halb või hea, kui te ei saa seda mida tahate, ehk on probleem meis endis.

          emal oli kom poega kaks ,olid lollakad ja kolmas oli raadiotehnik

          lisaks. kui mõni arvab et sellel valjukal bassi pole siis eksib rängalt, lahtise inverteriga agregaadid tehakse nii,et resonants sag. mida kuulda on valitakse18-25Hz ja bassi kui palju.


          raadiotehnik

          Comment


            #20
            Jah, mul endalgi olid sellised 15", müüsin maha, kvaliteediga võis üsna rahule jääda. Nende plussiks on see, et heli on selge ja mahe, tõesti lääne kontserdikad teevad rohkem sellist tehisheli, ei ole eriti loomutruu-võin olla eelneva inimese jutus kindel. Suurt rõhku nad ei tooda, sest ei kannata palju võimsust, kui nüüd panna ta kusagil 200Lkasti , nagu seda tegi eelmise kirja saatja, siis on temas bassi küll, kuigi suurtel võimsustel võib Xmax suureks minna!!!

            Comment


              #21
              mul oli ka kunagi selline,mingi näruse maki taga tegi häält küll,aga juhtus selline asi et mängis normaalsel võimsusel u.30minti ja siis oli järsku vait ja enam tööle ei hakanud,siis ma ei jaganud nendest asjadest sittagi ja viskasin teise prügimäele

              Comment

              Working...
              X