Asi selline, et olen s-90 täiega tümistand.Ühel kõlaril bassikas hakkab ragisema.siis kui paned rohkem bassi.asi selles, et olen juhtmed puruks lasknud 13 korda.need juhtmed, mis valu küljest paberi külge jooxevad.need liiguvad väga palju, edasi tagasi ja on katki läinud paberi küljest.ise pole mingi ekspert,aga olen uued juhtmed jootnud aga kas juhe põhustab ragisemist vastu membraani? kõlari liikumisel, selle kollase riide ja membraani vahel? palun aidake. ??? ??? ??? ???
Teade
Collapse
No announcement yet.
Mure s-90 bassikaga
Collapse
X
-
Vaata ega uued juhtmed kuhugi vastu ei käi äkki. Kas panid täiesti uued juhtmed ja kui panid siis millest uued panid? See mis valjukatel originaalis on on mingi nõõri ja traadi ristsugutis. Kas peale uute juhtmete panekut hakkas ragisema või on koguaeg ragisenud. Viga võib ka mähises olla. Äkki ei ole ühendus hea uute juhtmete ja nn. paperi vahel. Äkki on uued juhtmed liiga lühikesed et koguaeg sodiks lased need. Vigu võib olla mitmeid
-
Kas need uued on tavalised juhtmed st. tavaline traat we
Siis pole ime et ragiseb. Mine vaata äkki kuskilt poest saab midagi mis sobib panna sinna. Originaal on sellin ehästi pehme noori ja traadi segu. Tavaline juhe äkki ei paindugi nii hästi. Viga on kindlasti nendes juhtmetes kui enne nende panekut ei olnud midagi viga
Comment
Comment