Teade

Collapse
No announcement yet.

kõlarimagnet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kõlarimagnet

selline mure et kõlari magnet tuli lahti liimist. et kuidas see sinna metalli külge tagasi pannam, millist liimi kasutada ?

mingit metalliliimi ja sis polte / neete jms ......
    a sa pead selle ennem ära ka tsentreerima ?

Comment

magneti sisse ei anna ju mingit auku ega vinti ajada

Comment

a no ma ei tea .. pole kunagi seda teinud ... a arvan et mingi puuriga ikka saab ...

Comment

nüüd puhastasin pinnad ära ja proovin epo liimiga.ehk natuke aega ikka vastu peab. ja muide proovisin vana magneti peal et kas saab puurida siis mul see kll ei õnnestunud, isegi keevitada proovisime :

Comment

mis kõlar see on?

Comment

Eks ta king audio ole. Olen kuulnud küll et sellel saastal kukuvad magnetid ära. Aga mis sa tahadki selle raha eest ;D

Comment

kõlariks on 8gd-1-25. nüüd proovisin ja ok.loodame et kauaks

Comment

kõlariks on 8gd-1-25.
                  Kui ma ei eksi, siis 8GD-1 magnet ju poltidega kinni..?

Comment

võib proovida n.n. vedela mettalliga, mis sisuliselt on teatud liik epo liimi. kaks paral. süstlamoodi moodustist müüakse autovaruosade ja autokeemia kauplustes kompl. ca 150kr peab kiiresti liimima muidu kivistub. enne segud hoolikalt segada, võimaluse korral enne atsetoniga pinnad puhastada ja kõva kui kurat.

aga, mis valjukatesse puutub siis eelista eestimaist.

Comment

sellest pullist ma ei saa aru..kuda 8gd-1-25 kõlli magnet sai lahti tulla ??? mul endal 2 sellist elementi..ja vaatan et magnetil kaarjas metall jurakas ümber..miz kokku keevitatud...ja see kaar on veel elemendi korviküljes kah veel 4 poldiga kinni...miz tegid selle valjukaga siis? ;D
                      mida sa lohh vahid

Comment

see magnet tuligi sellle raua küljest lahti,siis keerasin need poldid lahti mis seal on .käiaga lõikasin keevitused ka lahti.ja siis nüüd liimisin kinni.praegu ega tahes korras.

Comment

see magnet tuligi sellle raua küljest lahti,siis keerasin need poldid lahti mis seal on .käiaga lõikasin keevitused ka lahti.ja siis nüüd liimisin kinni.praegu ega tahes korras.
                          Ah sealt läks katki.. No sis said vähemalt asja korda

Comment

kole segane oli see värk tõesti.Ei tea kas on mõtet enam seda juttu ajada, aga kui teemat alustada, siis peaks ikka kõik asjad ära rääkima nagu asi on.Et ei tekiks vastuste asemel küsimusi. ???Saad ise kiiremini vastuse, kui teised ka aru saavad mida sa teada tahad.
                            Aa ja kui sellest 8gd-1 magnetist rääkida siis kuda sa ta üldse lahti said?Magnet ei lähe naljalt paigast kui keevitusest lahti lõhud ???ja kui lähebki siis tilk epot ja valma.
                            muusika on kuulamiseks

Comment

Working...
                            X