Teade

Collapse
No announcement yet.

Järjekordselt küsimusi seoses s-90`ga

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Järjekordselt küsimusi seoses s-90`ga

Mül on kaks küsimust. Kas s-90 woofrit võib värvida spray`ga? kummilõdvik tuleb kinni katta w?

kummilõdvik kinni jah ja siis värvima

Comment

ma mõtlesin jah, et värvin ära, sest siis on need palju ilusamad, aga kas kesksagedused saab samamoodi teha?

Comment

ma arvan et saab küll. vähemalt siin on nii tehtud http://www.hot.ee/mdsdog/K6lar/k6ll1.jpg

Comment

valge on selline imelik natuke, aga ei tea äkki teen endalgi valgeks.Soovitage mis värv oleks kõige parem... ??? ??? ??? ??? ???

Comment

Ma värvisin aerosooliga ja jäid väga ilusad. Värvisin ära bassika kesksageduse ja kõrgetel metallosa. Tulemus oli väga kena. Ei juhtu halba midagi kui korralikult teed. Ma katsin terve valjuka kinni nii et välja paistis ainult koonus ja lasin 3 kihti peale. Lasin ühe kihi siis lasin natuke kuivada (aerosoolid kuivavad päris kiiresti) ja seejärel teise kihi jne. Mida rohkem paned seda ilusam jääb aga siis kui liiale minna siis võib tundlikkus väheneda.

Comment

valge on selline imelik natuke, aga ei tea äkki teen endalgi valgeks.Soovitage mis värv oleks kõige parem... ??? ??? ??? ??? ???
              Tee roosa ning kõlarid värvi beeziks ?
              Nii ei saa küsida, igaühel on erinev maitse :P
              kris@andmevoog.eu

Comment

lukku
                kas see teema erineb kuidagi väga palju sellest teemast?
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Working...
                X