Teade

Collapse
No announcement yet.

minu kõlariprojekt ehk miljon ja kaks kysimust :D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mulle endale meeldiks midagi sellist: teha vineerist/mdf'st/saepurust kast valmis (tugevtustega) ja siis liimpuidust veel teine kiht peale ning mingi lakk ka veel + poro/vatt sisse - oleks veidi ilusam/originaalsem võrreldes audesega
    Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
    DeeJay Catass

Comment

niih paluks kommenteerida mõningaid vooderdamis materjale kõlarikastile sissepoole. Igasugu imelike asju pakutud ja leitud netist :|
      1.munarestid, need suured papist
      2.pörandaplaadid
      3.makrofleksiga seinad üle lasta
      4.pigimatid
      5.tuuletõkkeplaat
      6.paks poroloon konarlik
      7.vill vatt
      8.mullidega pakkekile
      9.mitu kihti mingit karvast vaipa

niih yks kummalisem kui teine :|
      Ise arvan, et ainult vill/vatt või poroloon mingid kõlbulikud asjad. Teised lihtsalt tekitavad siukese näo :|
      Kommentaare nende kohta paluks, ise ei suuda eriti midagi nende kohta mõelda :|
      Vill ja vatt küllalt head asjad kõlarile sisse (ise panen kah)

Comment

põrandaplaati(keraamilist) soovitaks katsetada jäikuse tõstmiseks ja massi lisamiseks kastile
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Mulle oleks liimpuit sobivaim materjal, kuna veneajast teist hunnikute viisi alles Aga jällegi kui heli pask tuleb, siis pole ju mõtet teha teisi liimpuidust.
          On keegi proovinud liimpuidust teha ja kuida tulemus on ?
          Palun täpsusta, mis mõõtudega ja paksusega sul see liimpuit on? Kui on mingid korralikud tükid, ma ostaks sult need äkki ära.

Comment

Palun täpsusta, mis mõõtudega ja paksusega sul see liimpuit on? Kui on mingid korralikud tükid, ma ostaks sult need äkki ära.

liimpuit ise oli vist 30mm läbimõõduga ja mingi 1500X750
            vist siuke...aga asi seesugune, et on asja küll lademetes kuid ei myy midagi Arvatavasti läheb kunagi tulevikus kasutusse Niih, et sry

Comment

Mulle meeldib liimpuit, sest seda on hea töödelta.Mdf ja vineerplaadid vajavad kokku monteerimiseks rohkem nuputamist.Räägitakse, et liimpuidul on paha kõla, aga mina seda pole tuvastand.Heliisolatsioon peaks aitama.
              muusika on kuulamiseks

Comment

tekkis ka uks kusimus. Kas see 116 k6lbab trance v6i d`n`b kuulamiseks?

Comment

Nii üht kui ka teist.
                  kris@andmevoog.eu

Comment

hmm audes lehel valmis kõlari kõrguseks 920mm ja kõlari joonisel 900mm....keegi oskab öelda kuhu 2 centi kaob ?

Comment

jalad v6ibolla

Comment

Materjalidest ikka vineer ja mingi vatt. Porolooni isolatsiooniks ei soovitata.
                        Liimpuit on paha, sest hakkab ajaga mängima, võivad tekkida praod. Ei ole nii jäik kui vaja.
                        Vineer ja pealt võid spooniga katta siis näeb välja nagu liimpuit.

Comment

muig, tõesti jalad on ju ka kõlaritel

Comment

vabanda kui olen olnud tähele panematu aga kas sa siis kavatsed teha audes 116?
                            F&F

Comment

ma mõtlesin ise teha 116, kuna ma lihtsalt ei usu, et nende muusika vahe nõnda üüratu oleks, et mingi 600 eeku ja üle juurde maksta.
                              niimoodi lood, jap audes 116 üritan meisterdada, elemendid ja filter tellitud matejal olemas nii, et ainulöt vaja tööd teha natu

see, et millega lõigata seda kaheastmelist kõlari auku :|
                              |_ _|
                              | |
                              lõigata tikksaega ja siis peitliga näiteks?
                              või on mõni kiirem möödus ilma kaasamata moodsaid mööblipinke?

Comment

see, et millega lõigata seda kaheastmelist kõlari auku :|
                                |_ _|
                                | |
                                lõigata tikksaega ja siis peitliga näiteks?
                                või on mõni kiirem möödus ilma kaasamata moodsaid mööblipinke?
                                Selle asja nimi on ülefrees(käsifrees, ingl k. router?). Kui sul freesi ei ole, siis tee lihtsalt tikksaega auk sisse ja ongi korras - jääb päris stiilne, kuna Audese valjukatel õnneks on korralik välimus.
                                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Working...
                                X