mulle endale meeldiks midagi sellist: teha vineerist/mdf'st/saepurust kast valmis (tugevtustega) ja siis liimpuidust veel teine kiht peale ning mingi lakk ka veel + poro/vatt sisse - oleks veidi ilusam/originaalsem võrreldes audesega
Teade
Collapse
No announcement yet.
minu kõlariprojekt ehk miljon ja kaks kysimust :D
Collapse
X
-
niih paluks kommenteerida mõningaid vooderdamis materjale kõlarikastile sissepoole. Igasugu imelike asju pakutud ja leitud netist :|
1.munarestid, need suured papist
2.pörandaplaadid
3.makrofleksiga seinad üle lasta
4.pigimatid
5.tuuletõkkeplaat
6.paks poroloon konarlik
7.vill vatt
8.mullidega pakkekile
9.mitu kihti mingit karvast vaipa
niih yks kummalisem kui teine :|
Ise arvan, et ainult vill/vatt või poroloon mingid kõlbulikud asjad. Teised lihtsalt tekitavad siukese näo :|
Kommentaare nende kohta paluks, ise ei suuda eriti midagi nende kohta mõelda :|
Comment
-
Mulle oleks liimpuit sobivaim materjal, kuna veneajast teist hunnikute viisi alles Aga jällegi kui heli pask tuleb, siis pole ju mõtet teha teisi liimpuidust.
On keegi proovinud liimpuidust teha ja kuida tulemus on ?
Comment
-
Palun täpsusta, mis mõõtudega ja paksusega sul see liimpuit on? Kui on mingid korralikud tükid, ma ostaks sult need äkki ära.
vist siuke...aga asi seesugune, et on asja küll lademetes kuid ei myy midagi Arvatavasti läheb kunagi tulevikus kasutusse Niih, et sry
Comment
-
ma mõtlesin ise teha 116, kuna ma lihtsalt ei usu, et nende muusika vahe nõnda üüratu oleks, et mingi 600 eeku ja üle juurde maksta.
see, et millega lõigata seda kaheastmelist kõlari auku :|
|_ _|
| |
lõigata tikksaega ja siis peitliga näiteks?
või on mõni kiirem möödus ilma kaasamata moodsaid mööblipinke?
Comment
-
see, et millega lõigata seda kaheastmelist kõlari auku :|
|_ _|
| |
lõigata tikksaega ja siis peitliga näiteks?
või on mõni kiirem möödus ilma kaasamata moodsaid mööblipinke?Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
Comment