Teade

Collapse
No announcement yet.

Äpardus kõlarite puhastamisel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Äpardus kõlarite puhastamisel

Lugu siis selline et mul vedeles juba ajast ja arust üks muusikakeskus, mida ma kasutasin ainult suviti tööjuures. Nüüd sügisel tuli siis mõte et teeks siis selle keskuse puhtaks ilusti ja lükkaks müüki, mingi kopika ikka saaks. Sain siis ilusti puhtaks ja kenad pildid tehtud aga ilmselt olin kõlarite puhastamisega pisut hoogu läinud. Olin siis kõlaritele kergelt värskendust peale lasknud et see tolm nii hullusti silma ei torkaks ja kui keskuse käima panin, tundus heli pisut kummaline, mängis vaiksemalt kui tavaliselt... mõtlesin siis et ah mis seal ikka, keeran volüümi juurde, küll ära kuivab ja üks hetk siis lihtsalt lendas ühel kõlaril kuppel pealt minema ja paber pahupidi .... teine samuti ribadeks. Ilmselt siis leotas see vahend kõlarid pehmeks, kuigi olin üsna kindel et kõlarid on plastikust vms :P aga kes sinna võrgu taha ikka nii täpselt näeb, lahti ka ennem ei viitsinud kiskuda ennem... selline halenaljakas lugu siis. Aga tahakski nüüd uurida et kuskohast leiaks sarnased kõlarid sinna sisse asemele, niipalju kui ma guugeldanud ja smuugeldanud olen, kõlarite mõõtu ei leia ma kuskilt, teada on ainult et võimsus peaks olema neil 30W ja takistus 6 oomi. Keskus on siis samsung max zb450 ja tobe oleks ju korralikku keskust maha kanda sellepärast et kõlarid räbalad.ajanappuse tõttu ma väga süvitsi pole jõudnud veel uurida et kus ja palju võiks sellised kõlarid maksta ja mõtlesin et küsin siis targemate käest kõigepealt et mida keegi asjast arvab
Working...
X