Teade

Collapse
No announcement yet.

Visaton Concord mk3- kas tasub vaeva?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Visaton Concord mk3- kas tasub vaeva?

Tere. Olen sörts mõtelnud nende ehitamise peale. Plaanisin kasti materjali veidi paremat kasutada ja ka paremaid filtrikomponente. Olen veidi hindu uurinud ja kalkulatsioone teinud ja nüüd tekkis mure,et äkki kogu see kupatus pole vaeva ja raha väärt. Siin foorumis keegi üritas neid ehitada,aga jättis katki. Mis teie arvate?
    Link ka,et millest jutt käib :http://www.visaton.com/en/bauvorschl...iii/index.html

Vs: Visaton Concord mk3- kas tasub vaeva?

suht kulukad jah
    oled kindel et alu elemendid sulle meeldivad
    antud raha eest ka scanspeak ja seasi valjukatega kitid juba

Comment

Katki pole jätnud midagi. Mõte on jätkuvalt mõlkumas ja projekt sahtlis ootamas paremaid päevi. Tegemist ikka väga kuluka projektiga, suurusjärk umbes 2000€ paar + isetegemise rõõm, mis röövib ikka korralikult aega. Ühesõnaga ootab lihtsalt veidi rasvasemat reservi. Viimane kord, kui hinnad kokku lõin, siis ainuüksi valjukad kokku terve paari peale maksavad c.a. 1400€ + filtri komponendid c.a. 300€, kokku 1600-1700€ ainult sisu. Sinna juurde veel kasti materjal, vajadusel detailide mõõtu lõikamine ja/või baffle freesimine + vill + viimistlus, millest viimane pole ka kohe kindlasti mitte odav lõbu, kui väljanägemine sisuga vastavusse viia.

Kui mu teema üles leiad, siis seal filtrimuudatused ja graafikud välja arvestatud juba mitme kasutaja poolt.

Samuti vajab paar korralikku võimendust. Kardan, et alla kõlarite hinna piisavalt head võimu ei saa. Kodukino ressiiver vaevalt neid toita jaksab. On küll bi-wire võimalus, ehk kõrged ja madalad saab jagada vastavalt front ja surround kanalite vahel ära, aga korralikku heli selliselt ilmselgelt kätte ei saa. Seega korraliku võimu puudumine mul isiklikult oli 1 faktoritest, mis projekti ootele jättis.
      viimati muutis kasutaja Cooler(-10); 22 m 2012, 23:18.

Comment

Esmalt postitatud Cooler(-10) poolt Vaata postitust
        ... Kodukino ressiiver vaevalt neid toita jaksab...
        "Toita jaksamises" vaevalt asi on, tundlikus neil 87 dB/W/m, see peaks alla 10 W võimsusel normaalse helitugevuse andma keskmises toas. Kino resiiveriga ei pruugi küll kuigi head heli saada aga küsimus ei ole "toita jaksamises" vaid heli kvaliteedis.
        Võib ka teist pidi asjale vaadata: kõlarid ei saa kunagi liiga head olla, pea alati on nad kõige kehvem lüli süsteemis.
        viimati muutis kasutaja moi; 23 m 2012, 10:37.

Comment

Working...
        X