Teade

Collapse
No announcement yet.

Tuppa põrandakõlareid 300 euroga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tuppa põrandakõlareid 300 euroga

Tere

Sooviks siis tuppa natuke helitehnikat paigaldada. Teleka kõrvale filmide vaatamiseks ja ka muusika kuulamiseks. Eelarve oleks 300 eurot. Olen natuke uurinud aga silme eest tõmbab kohati väga kirjuks. Nagu ma aru olen saanud siis kuskilt euronicsist mingeid odavamaid Yamahasid ei tasuks osta. Muusikat kuulates võiks natuke basse ka olla. Olen ise uurinud ja on silma jäänud.

Tooteinfo : Põrandakõlar Radiotehnika Rigonda S FS 5.3 Radiotehnika Rigonda S seeria põrandakõlarid. Mõnusa pehme saundiga kõlarid kodukinosüsteemi. Hea ruumilisus ja detailsus., , Saadavus:Tavaliselt laos, , Steady...

Natuke asjatundlikumat nõu minu variantide kohta või on veel mingeid soovitusi minu hinnaklassis.
    Suured tänud ette ära,
    Aitäh

Vs: Tuppa põrandakõlareid 300 euroga

Selles hinnaklassis tasub kindlasti kaaluda:
    külmikud,odavad külmikud,külmikute müük,külmikud soodsalt,külmikud a+++,külmikud tallinnas,külmikud soodsalt

Ja nagu ELFA foorumis tavaks - ei tasu ära põlata järelturgu ja ise tegijate toodangut

Comment

Pakun Magnat Quantum 605, mustad, vanus 1 aasta, hind 350€.

Comment

Asjatundjad kiidavad

Comment

liiguvad siin ühed tangent avangarde-d ka. Mis neist arvate? Päris soodsa hinnaga ka.
          Need audesed tunduvad üpris vanad kõlarid. EI julge osta nii vanu. Tahaks pigem uusi või uuemapoolseid.
          Keegi võiks rääkida mis erinevused on magnat quantum 605 ja magnat 2000-l ?
          viimati muutis kasutaja kossur; 17 m 2012, 23:10.

Comment

Esmalt postitatud kossur poolt Vaata postitust
            liiguvad siin ühed tangent avangarde-d ka. Mis neist arvate? Päris soodsa hinnaga ka.
            Need audesed tunduvad üpris vanad kõlarid. EI julge osta nii vanu. Tahaks pigem uusi või uuemapoolseid.
            Keegi võiks rääkida mis erinevused on magnat quantum 605 ja magnat 2000-l ?
            Vanus ei pruugi niipalju rolli mängida, pigem on oluliselt tähtsam varuosade saadavus, ertiti kõva tümmitaja puhul.
            Uuemapoolsetest kõlaritest niipalju et jah tassida on tõesti neid vähe kergem eks sa tee omad järeldused. Eks jörelturu hinnad ka midagi näitavad.

Comment

Esmalt postitatud suur13 poolt Vaata postitust
              Selles hinnaklassis tasub kindlasti kaaluda:
              külmikud,odavad külmikud,külmikute müük,külmikud soodsalt,külmikud a+++,külmikud tallinnas,külmikud soodsalt

Ja nagu ELFA foorumis tavaks - ei tasu ära põlata järelturgu ja ise tegijate toodangut
              Kui mina neile mõni aeg tagasi kirjutasin ja nende kõlarite kohta uurisin, siis ei suvatsetud isegi kirjale vastata.

Comment

Kahe magnati erinevusest võiks ka keegi rääkida ? Supreme 2000 ja Quantum 605

Comment

Esmalt postitatud kossur poolt Vaata postitust
                  Kahe magnati erinevusest võiks ka keegi rääkida ? Supreme 2000 ja Quantum 605
                  Mine kuula erinevust. Mis siin rääkida, erinevast hinnaklassist kõlarid, ehk erinev kvaliteet ka. Supreme 2000 mingid läbukad ja Quantumid ehk mängivad muusikat ka juba nats.

Comment

Endal teemaalgatajaga täpselt sama probleem: teleka juurde filmide vaatamiseks ja muusika kuulamiseks kõlareid vaja. Hinnapiir võiks samuti olla 300 €.

Pole teemaga eriti kursis. Miks odavamapoolseid Yamaha kõlareid ei hinnata? Mulle jäid silma nt. need: http://www.noortehnik.ee/grupid/acti...oduct_id/2904/
                    Kas sarnase hinnaklassiga on paremaid variante?

tänud ette

Comment

Ei kohaldu ehk üksüheselt tänasesse päeva, aga midagi ehk näitab siiski. Mingi arv aastaid (ehk 10) tagasi otsisin kõlareid. Raha eriti polnud. Läksime naisega mingisse poodi. Wow, Yamaha, mingid kolmeribalised, ilusad, kuule neid jaksaks osta küll. Lasime mängitada. Kuul pähe. Mu Majak 238 kõllid tegid 1986 aastal ka poole paremat häält. Nurgas olid tagasihoidlikud Audes 109. Palusin samale allikale taha ühendada. Istuvad need Audesed mul siiani kodukino taga.

Comment

Arendaks ikka sama teemat: kõlarid elutuppa filmide vaatamiseks ja muusika kuulamiseks.

Kas võiks "torn" tüüpi põrandakõlaritele eelistada näiteks riiulikõlareid + aktiivne woofer?

Minu konkreetne näide: Ressiiver olemas, 7x150W Panasonic SA-HE40. Kas võiks antud hinnapiires eelistada näiteks Polk Audio TSi 300 või siis Tsi200 + aktiivwoofer?
                        Kas on ikkagi u 300 € eest võimalik mingi parem lahendus saada, mida mina ei kirjeldanud?

Tänud abilistele!

Comment

Uuena ja poest ostes paistab Polki variant päris hea olevat. Samas TSi300 pole oma ehituselt palju enamat, kui põrandavariant TSi200-st, nii et TSi200 võttes võib bang for the buck paremgi tulla. Eelarvesse ülejääva rahaga aga mõistlikku woofrit eriti ei saa

Comment

okei, aga milline variant oleks mõttekam, kas

a) TSI300 või mingid muud tornid
                            b) tsi200 koos woofriga (olen sel juhul nõus eelarvet lisama ja ootan paremat tulemust, madalamat bassi jne)
                            c) hetkel tuli pähe, et kas mõni 5.1 komplekt võiks eelnevatele alternatiiviks olla? Mõtlen siin näiteks mingeid kodukinokomplekte, millel 5 ühesugust "efektikõlarit" ja siis sub.
                            viimati muutis kasutaja kapott; 25 m 2013, 09:22.

Comment

Working...
                            X