Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarikasti ehitamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlarikasti ehitamine

Tere !
    Mul on selline mure,et ma olen ostnud kõlarid http://www.sonicelectronix.com/item_...dio-COMP8.html ja nuud oleks vaja kasti aga ma ei tea kuidas arvutada sellisele kolarile vaja minevat ruumi.Teiseks probleemiks on aga ,et mul on vaja voimendit aga 900w ei ole kuskil aga kas naiteks 350w aja asja ka ara.

Vs: Kõlarikasti ehitamine

Kas ma saan õigesti aru, et sa ostsid autosse käivad valjuhääldid ja nüüd üritad neist toakõlareid teha ja esimesel sekundil need 900W-ga õhku lasta?
    Minu DIY blogi
    <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

seal samas on ju kirjas, et komplekti võimsus taluvus on 300w (150 kanali kohta) tegu kõlari paariga. ühe elemendi RMS on 150w. hea kui nad 100 reaalset wattigi vastu peavad.
      tsiteerin ametlikku lehte
      • Peak: 900 watts per set / 450 watts each side
      • RMS: 300 watts per set / 150 watts each side
      • Minimum Input: 75 watts

usun, et kui soovid, et keegi sulle kasti välja arvutaks, võiksid woofri T/S andmed üles otsida. ilma nendeta võib ainult oletada kui suur kast peaks olema.
      päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

kui autosse ei lähe, siis viska sellisesse kasti. Umbes 3 lamba vati pistad sisse. Hakkab ehk siga aia vahel lõugama...
        Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Minimum Input: 75 watts

Väga ranged kasutustingimused.

Comment

Vöimendiks sobib:www.noortehnik.ee/grupid/action/show_product/product_id/834/ aga kasti materjaliks ostetud juba vineer niiet tuleb sellest teha.

Comment

läheb ta sul siis kuhu. tuppa või autosse. kunas tegu auto subbariga ja võimuks tuleb ka auto võim siis järeldan et läeb autosse

Comment

Vot mina ei saa aru, et miks on komponentkõlaritele üldse kasti vaja ehitama hakata?? Kui need lähevad autosse, siis vaheta lihtsalt vanad kõlarid uute vastu. Kui plaanid tuppa panna siis muu need maha ja osta ikka õiged toakõlarid.

Comment

tegu esiteks 8" elementidega ja usun et on ostetud supaka pähe.

Comment

2-way Component System
                    No minu arust tähendab see ikka komponentsüsteemi, ehk siis filtrid ja kõrged ka juures nagu ka piltidel näha
                    viimati muutis kasutaja Priit_H; 28 m 2013, 15:40.

Comment

Tegu on 8" kesksagedus elementidega, kõrgsagedused ja ka filtrid on komplekteeritud.
                      Põhimõtteliselt 2-way süsteem aga puuduvad andmed mida oleks vaja...
                      Imelik mõelda, ise ei oskaks midagi nendega peale hakata, võibolla riiulikõlarid...
                      Mahuks võtaks nö. lambist 22L ja teeks kinnise kasti..., päris loll mõte ei oleks, mängiksid kehvasti ainult

Comment

Need läheksid tuppa selle pärast kast vajalik.Autokôlarid,sest eelarve piiratud.

Comment

Minu tagasihoidlik arvamus oleks selline, et alustasid vist natuke vales järjekorras.Soovitaks sul need valjukad sinnapaika jätta ja asja otsast alustada vastaseljuhul võib minna nii, et raiskad palju aega ja lõpuks teed valmis midagi millega üldse rahule ei jää.
                          Ise olen kaa veel päris roheline aga enne kui midagi ostma ja ehitama hakkasin lugesin seda foorumit siin igal õhtul ja nii päris mitu nädalat.Loe ja uuri ning saad aru, et see on omaette maailm millesse nina toppides enam nii naljalt loobuda ei tahagi
                          Ise olen enda esimese projekti valikuga hetkel rahul ning Stellad laulavad ilusasti toas...lõpptulemus on vähemalt endaarvates hea ja see annab ka julgust, et kindlasti ei jää see projekt viimaseks.

Comment

võimendiks osta ikka toa võimendi. mitte auto oma. arvesta nüüd sellega, et sul autovõimule toidet sama head vaja kui autovõim. näiteks kui 70A @12v siis see toide ise läeb sul juba sama kalliks koos võimuga, kui juba mõni toa võimendi. vaata näiteks audio24.ee lehte või piina mõnda muud kuulutuste saiti, vaata second hand võime. tulemus kordades parem, ning sa ei jää 4Ohm-iste kõlarite orjaks.

Comment

Kordan veel, RMS võimsus näitab, palju kõlar suudab kestvalt võimsust taluda. Moonutustest aga ei tasu rääkidagi. See 150W RMS per kõlar on natuke naljakas, tahaks oma kõrvaga kuulda(kusagilt kaugelt) kui ta sellise võimsuse juures mängib. Ise mingi aeg leidsin ka mingid "vägevad" 8'' 3 ribalised autokõllid, kirjade järgi 90W RMS. Tegelikkuses aga ei julgenud poolt nominaalvõimsustki sisse kütta.
                              Mingi 2x50W võim võtta ja kärab küll.

Comment

Working...
                              X