Teade

Collapse
No announcement yet.

Technics SB-EH750 muusikakeskuse kõlarite upgrade receiveri jaoks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Technics SB-EH750 muusikakeskuse kõlarite upgrade receiveri jaoks?

Teema/probleem järgmine: juhtusid kätte väga korralikud ja vähekasutatud muusikakeskuse kõlarid Technics SB-EH750. Tegemist 3 ribaliste puitkastiga kõlaritega mida saaks edukalt kasutada stereo mängimiseks. Probleem aga selles, et antud kõlaritel on 4 "sisendit", ehk siis 4 klemmi toitekaablitele: 2 eraldi bassielemendile ja 2 eraldi kõrg- ja kesksageduselementidele. Keskusel kuhu juurde need kõlarid kuulusid oligi ühe kõnealuse kõlari jaoks ette nähtud 2 kaablit, kuid normaalsel/tavalisel receveiril sellist "jama" teatavasti ei ole.
    Seoses eeltooduga ka küsimus: Kas ja kuidas annaks neid kõlareid ümber teha sellisteks, et neid oleks võimalik kasutada tavalise receiveri või võimendiga?
    Kõlarid näevad ise välja sellised:
    Tagant: http://www.google.ee/imgres?q=techni...92&tx=87&ty=86

Eest: http://www.google.ee/imgres?q=techni...9,r:1,s:0,i:80

Äkki keegi oskab/viitsib aidata/ seletada, mida teha tuleks? Usun, et asi ei tohiks keeruline olla, kuid kuna olen ise elektroonika valdkonnas ümmargune null siis minu jaoks tegemist iseseisvalt ületamatu probleemiga.

Ette tänades,

sorvvo
    SORVVO- sotsialistliku omandi riisumise ja spekulatsiooni vastu võitlemise osakond
    ОБХСС – отдел по борьбе с хищениями социалистической собственности и спекуляцией

Vs: Technics SB-EH750 muusikakeskuse kõlarite upgrade receiveri jaoks?

Paljud paremad kõlarid tänapäeval on bi-amp võimalusega ning sedasama on ka paljud ressiiverid. Pmst võid mustad ja punased omavahel ära ühendada (kui need ikka on ka seest tavalised kõlarid)
    Vaata youtuubi, ehk on abiks
    Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
    Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Vs: Technics SB-EH750 muusikakeskuse kõlarite upgrade receiveri jaoks?

Kas polnud mitte nii, et sellistel Technicsi ja Panasonicu muusikakeskustel polnud kõlarites filtreid? Kokku ühendada ehku peale vast ei tasu...

Comment

Working...
      X