Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 25ac-311 ühendamine estonia 010 lõppvõimuga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia 25ac-311 ühendamine estonia 010 lõppvõimuga

Uuriks siis asja, et mismoodi see värk toimima peaks, kas pean estonia kõlari taga oleva võimendi välja lülitama või mismoodi?
    Lähipäevil saabub lõppvõim ja teen väikest uurimist enne.

Vs: Estonia 25ac-311 ühendamine estonia 010 lõppvõimuga

Ühenda parem see aktiivkõlar eelvõimendi väljundisse. 010 lõppvõimendi väljundit ära mingil juhul ühenda aktiivkõlari sisendisse.
    Aktiivkõlari võimendit on võimalik ka eemaldada nii, et see jääks tavaliseks passiivseks kõlariks ning siis saaksid kasutada seda 010 lõppvõimendiga.

Comment

Estonia eelvõimu mul pole seega tahaks teada kuidas selle aktiivvõimuga kõlari saaks siis ringi teha? Filtrid jäävad töösse?

Comment

aga miks te soovite neid kõlareid ilma integreeritud võimuta kasutada.
        päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

No soovitati passiiviks teha, et ma saaks estonia 010 lõppvõimu järele selle panna.

Comment

Kuskohast sul signaal estonia 010 lõppvõimu tuleb?

Comment

läpakast või siis kenwoodi ressiiverist(pole päris ressiiver aga kasutan seda equalizeri pärast praktiliselt, kuna meeldib asju kruttida )
              Enamasti ressiiveri klapipesast. Varem oli estonia tolle ressiiveri järel aga kui klapi pesas juhe siis kõlarid ju vaikivad. Kui ei vaikiks oleks kõik ok

Comment

No sellest viimasest ei saanud mõhkugi aru.
                Aktiivkõlarid ja võimendi tahavad mõlemad sama sisendsignaali. Seega kui saab ühendada lõppvõimendi, siis saab selle asemel ühendada ka aktiivkõlarid. Või ei oska vajalikku juhet kokku tinutada?
                Kui nüüd Estonia aktiivkõlarist kasutada vaid kõlari osa, siis võib põrkuda uuele probleemile: 8oomine võimendi ei võta neid 4oomised kaste järele. Lisaks käib selle võimsusvõimendi jõud neist kõlaritest üle.

Comment

No kenwood on hetkel enamvähem eelvõimu rollis kuna seal equalizer ja muud toredad asjad. estonia võim saab enda signaali kenwoodi klapipesast ja kenwood saab signaali läpakast.
                  Estonia kõlar töötas varem selle sama kenwoodi järel.
                  Selle võimu oomide asjaga olen kursis juba aga kõik on lahendatav.
                  Ma arvan et ma ei kuula ikka põhjas volüümil midagi ja seda ikka tajun väga hästi kui kõlar hakkab üle "peksma"

Comment

Mis selle Kenwoodi mudel on?

Comment

rx 235 eriti netist selle kohta mingeid andmeid pole. suht vana aparaat.

Comment

Working...
                      X