Teade

Collapse
No announcement yet.

Yamaha NS-200 vs Audio Pro Basiq F100 esikõlarid

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Yamaha NS-200 vs Audio Pro Basiq F100 esikõlarid

Kumba eelistada?

Ma olen valiku ees kummad alles jätta. Ja millised edasi müüa.

Olemas on ka kummagi tootja muud kõlarid (tagakõlarid,keskkõlar,subwoofer)Audio Pro Basiq komplekt!

Yamaha NS-200 esikõlarid

Yamaha NS-C55 keskkõlar

Yamaha NS-E55 tagakõlarid (2tk)

Yamaha YST-SW005 subwoofer

Ühed kolmeribalised, teised kaheribelised.

Yamahad oluliselt raskemad. Samas helipildist ei saa nagu erinevusest aru (va Audio Pro subwoofer oluliselt parem, ehk ka kolm riba esikõllidel veidi annab juurde)

Ma usun et enamus ütlevad toetu kõrvadele ent mina erinevust eriti ei näe.

Toimivad mõlemad kenasti Yamaha ressiivri taga!

Mis teie jätaksite?

Vs: Yamaha NS-200 vs Audio Pro Basiq F100 esikõlarid

Yamaha on raskem ütlesid no siis peaks olema kvaliteetsemast materjalist kastid äkki, mina võtaks lahti mis emma kumma sees on huvitavam sisu Kui kõrvaga ei suuda otsustada kumb parem on.
    Kumb sulle endale meeldib välimuselt need jätadki, kuigi disainilt paistavad katted ees need esikõlarid sarnased.
    Keegi siin foorumis võttis kunagi mingid Yamaha kõllid lahti ja pettus kuna maksid päris palju ning nagu paistis et firmamärk maksis rohkem kui kõlar

Comment

Lihtne lahendus oleks kaks keskpärast komplekti mõlemad maha parseldada ja klass kõrgem valik teha. Kui siis ka heli ei parane, siis võiks kaaluda juba paremat ressiiverit vms.
      Minu DIY blogi
      <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Heli mõlemaga hea (minu jaoks). Kas olen kuskil vastupidist väitnud Lihtsalt kahte kompotti vaja pole.

Comment

Audio pro 100 on nende odavaim mudel(paras saast). Yamaha ns 200 veidi paremast klassist. Kunagi ammu isegi mingeid auhindu saanud. Aga need teised Yamahad on jama!!! Proovi kuulata ainult stereos ja kui ikka vahet ei tee ,pole sulle paremaid vajagi.

Comment

Working...
          X