Teade

Collapse
No announcement yet.

mis te arvate -> s-90valjukad simfonija kasti ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mis te arvate -> s-90valjukad simfonija kasti ?

et kas s-90 valjuhääldid teex selles simf. kastis häält ?
    sellesmõttes et abix pole : tee endale ise kast nendele ymber / osta endale s-90ned / myy valjuhääldid maha ...

naq pole praega viicimist ja pole ka resusrsse et tegema haka oma kasti ...

sugulasel sama kast...kuid kahjux vahemaa suht suur, kui õnnestub saad andmed kolmapäevax.
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

mul ei ole küll aimu mingitest andmetest või midagi, aga seda võin ma öelda, et see on kõige jubedama häälega vene kõlar mida ma eales kuulanud olen. jube lihtsalt.

Comment

ok olex väga tänulik ..
        a seda ka et sinna sisse mitte yhelegi valjukale ei olnud mitte midagi peale kirjutatud .. ja bassika ääred olid papist :P

Comment

Mul oli see kodus pool tunnikest. Kuna bassikas on suur, siis see müristab ikka päris hästi, aga u-101 teda pöördesse ei ajanud - vaikne kõll. Kas tundlikkus saast või takistus suur. Keskmisteks peaks olema 8 tolline, midagi 3gd45 sarnast
          Bassikas väga võimas polnud, aga see kast ei kõlba kuskile. Bassost võid woofri teha kui tahad, muud ei oska soovitada.
          TFK Audio
          #tfkaudio
          http://www.facebook.com/tfkaudio/
          http://tfkaudio.blogspot.com/
          - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

:-[ piinlik nüüd...ei oska aidata, ta oli neist oma 3 nädalat tagasi vabanenud ??? ja ei tea ikkagi ühtegi mõõtu.......
            Kui väga suur saladus pole, siis mida nende mõõtmetega teha kavatsed?
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

:-[ piinlik nüüd...ei oska aidata, ta oli neist oma 3 nädalat tagasi vabanenud ??? ja ei tea ikkagi ühtegi mõõtu.......
              Kui väga suur saladus pole, siis mida nende mõõtmetega teha kavatsed?
              noh , ma ei tea liccalt .. et teaks millega tegu .. tähendap et tahtsin asjade parameetreid tiada ..

Comment

Mul oli see kodus pool tunnikest. Kuna bassikas on suur, siis see müristab ikka päris hästi, aga u-101 teda pöördesse ei ajanud - vaikne kõll. Kas tundlikkus saast või takistus suur. Keskmisteks peaks olema 8 tolline, midagi 3gd45 sarnast
                Bassikas väga võimas polnud, aga see kast ei kõlba kuskile.
                hih .. mul y-101 ajas väga hästi pöördesse mõnud bass tulep 4+ ytlex hindeks ...
                a keskmised on samasugused naq bassikadki .. aint väiksed .. (samasugused) ja neil on vatiga täidetud must karp sees ymber ..
                aga jah , bassikas nägi päris hea välja .....

Comment

hih .. mul y-101 ajas väga hästi pöördesse mõnud bass tulep 4+ ytlex hindeks ...
                  a keskmised on samasugused naq bassikadki .. aint väiksed .. (samasugused) ja neil on vatiga täidetud must karp sees ymber ..
                  aga jah , bassikas nägi päris hea välja .....

väga õige hinnang. mina annaks sama hinnangu. 4+ täitsa sobib neile. saja punkti skaalal muidugi.

Comment

väga õige hinnang. mina annaks sama hinnangu. 4+ täitsa sobib neile. saja punkti skaalal muidugi.
                    saja ? ei , ikka 5palli systeemis
                    päris hea kast on tegelt :P

Comment

noh , selle aja kohta loomulikult 4+ mis siis oli kui need valmistati
                      ega tänapäeva kõlaritega ei anna nii või teisiti võrrelda ...
                      a palju muidu need 2 kasti väärt võiksid olla ? (ei taha myya - liccalt huvitab :P)

Comment

a palju muidu need 2 kasti väärt võiksid olla ? (ei taha myya - liccalt huvitab :P)
                        5.-

Aga muidu nendega võid ahju kütta..

Comment

;Dsee on VEF tehase kast kunagi oli üks väga tatine grammar selle taga . kui teine veel on ja kui teha mingi lampvõim umbes 4-6W kanal ja arvutada uus kast siis ju midagi saaks aga kas on mõtet, rohkem nagu prügikasti värk,muidugi kõike võib teha. ???

Comment

no igastahes olen saanud siiani y-101ga yhe bassikale kuskile mingi mõra sisse ja sis teiselt bassikalt sain mähiselt keerud lahti vict :P

Comment

ja sis bassika membraan on oi kui pehme  
                              ja bassika pappääred on mingi imeliku asjaga yle tõmmatud :P naq pigi kleepub sial ...

ja bassikas on 8,8 tolli ?? on sjuuke asi võimalik :P ?

Comment

Working...
                              X