Teade

Collapse
No announcement yet.

Visaton alto 2

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Visaton alto 2

On mõte endale kodu ehitada seesugused kõlarid. Varem ka kõlareid ehitanud, see nagu probleem pole. aga pole kunagi ise filtrit ehitanud. Küsimus siis ka just, et kust saada vajaminevaid juppe.

http://www.visaton.com/bilder/weiche...s/altoii_w.gif skeemiks leidsin just selle.
    Raskus just leida seda ühte pooli, see SP 0.33mH 0.6mm.teised komponendid leidsin suht noortehniku lehelt ja mingid jupid ka elfast.

Sammuti seda olen märganud, et liigub ka mingeid teistsuguseid skeeme alto 2´le.
    Kellel kogemust, äkki saab natuke jutustada.

Vs: Visaton alto 2

Filtri juppe küsi YRO või DDD käest

Comment

07 traadist võib ka panna. mina boximi simulatsiooniga vahet ei näinud iskipärast.
      Modifitseeritud filteid võib kasutada küll aga siis peaks need ennem järgi proovitud katsetatud olema, või üle mõõdetud.

Comment

Aga kas elfa lehel polegi olemas sellist juppi?

Ma tõesti otsisin tükkaega aga no ei leia sealt. Vb asi sellest, et sellel on mingi teine nimetus ja mina seda ei tea. Keegi oskab aidata?
        viimati muutis kasutaja heiix25; 27 m 2013, 22:39.

Comment

Paar korda juba postitud Alto II skeem Mundorf komponendidega.

Siin on SPL boxsimiga ja filtri skeem.
          Click image for larger version

Name:	Alto2.jpg
Views:	1
Size:	101,2 KB
ID:	867345

Kondekad, poolid, takistis võid leia siin: www.audiohobby.eu

Skeemis ei ole kõige odav komponendid, aga võid arvestada midagi odavama.

Comment

Pöördun uuesti siia abipalvega.
            Vahepeal on edenenud kõlarite ehitus täpselt niipalju, et kõlaritest pole haisugi aga Yamaha ressiiver sai koju toodud. Ressiiver tahab saada vähemalt 6oomiseid kõlareid.
            Nüüd siis küsimus selles, et mis peab muutuma minu projektis? Originaalis alto 2'ed ju 4oomised?
            Peaksin siis vist 8 oomised kõlarid ehitama. Mis ma muutma pean?
            viimati muutis kasutaja heiix25; 15 m 2014, 19:06.

Comment

Leidsin sellise teema

Tema kasutab oma projektis teisi kõlareid mis originaalis on, kas ma pean ka neid kasutama või kuidas?
              Ja filtrina kasutab ta vist sellist skeemi http://www.upload.ee/image/331542/Al...eem_joonis.jpg
              Kas see on piisavalt normaalne?

Comment

Tere, mis muutub heliga kui filtris vahtan välja 0.6mm 0.33mH pooli sellise vastu ,mis on 0.5mm ja 0.33mH?

Comment

Working...
                X