Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Nüüdkseks on kastid ka värvitud.mustaks. minu arust väga ilusad tulid. värvisin tavalise autosprayga.peaaegu kaks purki läks nende peale. proovin pildid ka üles panna millalgi, kui digika saan. nüüdseks on kõlarid täielikult korras, rohkem pole välimuse juures midagi teha. :P
ma proovin uued pildid teha millalgi, aga mul tekkis küsimus palju nende kõlarite hind oleks umbes? kastid on nüüd ilusad mustad.väliselt mingit viga pole, ühtegi kriimu ka mitte. elemendid on ka korras, see üks bassikas on korras. pole mingi poolteist kuud katki läind, jootsin korralikult uued juhtmed. www.pilt.ee/mattyas666
tekkis soov oma s90 maha müüa. palju hinnaks võiks panna? :huh: üks kõlar on must ja teine valge, nagu piltidelt võite näha. http://www.pilt.ee/photo/52249/2172362/
No sul tunduvad nad täitsa korralikud ja ilusad olevat. Värvi mõlemad kastid ikka ühte värvi muidu keegi võibolla ei taha neid ja hinnaks siis kuskil 1000-1200EEK. Mina müüsin oma s90 maha tonniga ja neil olid ka elemendid üle värvitud.
Nende eest üle 800 ei saa kuidagi... Esiteks mulle meelde jäänud,et sul oli probleeme tinasukaga..Ja teatud aja tagant läksid puruks..(?) Ning niipalju kui piltidelt näeb, siis kastid ei ole ka kõige korralikumad...
heh, ma andsin enda S90 tasuta ära ja amfitonide eest küsisin nii sümboolse 500 aga kastid muidu ilusad küll. Ilustamiseks ehita tallast laeni ledide rida mis põleb vastavalt muusika valjususele, st et liigub üles-alla (loodan et said mõttest aru)
Comment