Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlaril häiriv bass

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kõlaril häiriv bass

Tea kas selle garantii pärast tasub nii väga muretseda. Kui nad töötavad, siis töötavad ka edaspidi, kui sa ise midagi ära ei lõhu. Kõlarid üldjuhul ei lagune ise heast peast ära. Vähemalt mina ei ole veel ühtegi kohanud. Tavaliselt on ikka kasutajas viga, kui midagi katki läheb.

Igasugu filtritega sa head nahka ei saa neist.
    Vatiin võtab kergelt kuminat ära, aga kui kasti seinad ise resoneerivad, siis ei aita miski muu kui seest liistudega ära toestada.
    Ma sinu asemel keeraks ühe kõlari lahti ja vaataks mis hundil kõhus on. Kas vatiini on pandud, kui paksud seinad on ja kui on õhukesed, siis kas on kuidagi toestatud.
    Kui ilusti viisakalt lahti võtad, siis ei kao su garantii ka kuhugi sest keegi ei teagi et lahti oled teinud.

Comment

Enne kumiseb tuba kui kõlar.

Comment

Ma ikka 'jooksin' mööda tuba ringi nendega, ehk proovisin siin ja seal enne kui veendusin et kumiseb

Comment

Siis on ikka väga si*ad kõlarid, lausa valesti ehitatud.

Comment

pane mingid jämedamad pulgad(vähemalt porti enda pikkusega) kumbagi porti (kasvõi lihtsalt lahtiselt) ja häälestussagedus läheb madalamale. See võib vahel aidata, eriti just midbassi osas

Comment

Enamus odavad ju on. mõni rohkem mõni vähem, pealegi enamusele see ju veel meeldib tekitab tunde nagu oleks "mahe bass" või mis iganes + veel seda on küllalt.
              Tootmine vastavalt nõudlusele.

Comment

Palju seina paksus peaks olema sellisel riiulikõlaril?

Comment

Sellises suuruses woofrile lisa toestusega 18mm vineer või mdf... isegi paksem materjal ei teeks paha...
                  Lisaks summutus/vatiin
                  Oleks mul endal selline probleem oleks asi juba tehtud, lõhuks kasvõi diivani padja tulemuse parandamiseks

Comment

krt, sul on ikka imelik mõttemaailm.
                    Lõhuksid diivani padja et kõlarisse vatiini saada...

Comment

Ok, võib olla tõesti ka ainult kõlarite viga aga...

Aga.. asjadel kipub ka olema rohkem tahkusi kui üks. Ehk koosmõju jms tuleb ka arvesse.
                      Vihjeks: Kunagi läks mul "kaja" sisse helikaardi softil. Ja ma usun, et kõlarite vatiga täitmine poleks seda ehk kõrvaldanud...
                      Resoneerimis efekt, et bass ägedam välja paistaks, ju kümneid aastaid seadmetele sisse topitud; no ja vahel juhtub see ka asjade kokkulangemisel.
                      Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

Ei soovita üldse garantii all olevat asja näppima hakata...aga noh, pole minu asi öelda

Kõlab rohkem selle järgi, et antud toote edasimüüja on hobikorras audiofiil ja tootja jura püüab eestlasele omase talupojamõistusega paremaks muuta (kiiduväärt tegevus). Võid vatti toppida, võid toestuspulki sisse toppida, kuid alustama peaks ikkagi sellest, kas valjukad on korralikult sisse mängitud... vahel satuvad isendid, mis on tootja poolt sisse mängimata ja resoneeruvad määramata sagedustel.
                        Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Esmalt postitatud tartu pets poolt Vaata postitust
                          ... ja resoneeruvad määramata sagedustel.
                          Kust sa neid ulmelisi teooriaid võtad?

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                            Kust sa neid ulmelisi teooriaid võtad?
                            loomulikult on kõikide bassikate ASK sile nagu saekaatrilaud?
                            Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

No ma ei tea kui paljud sellest valjuhääldi sissemängimisest aru saavad. Minu kõrv isiklikult vahet ei tee... Ilmselt mõni teine kuuleb vahet.
                              Aga no kui kõlar on ikka mingist 8mm mdf-ist ja peale koputades kõmiseb nagu kõlakast, siis saab iga mats aru et midagi on valesti.

Comment

Varsti võtan lahti ja piilun sisse. Palju seda vatti pannakse? Seintesse, lakke ja alla kui paks kiht?

Comment

Working...
                                X