Teade

Collapse
No announcement yet.

Suvine projekt: Põrandakõlarid 2-way

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Suvine projekt: Põrandakõlarid 2-way

Nii et asi sobiks nii? minu arvates sobib, aga puhtalt minu arvamus ~350hz alates on sujuv langus aga kas selline asi on üldse võimalik? 1,5dB 50neni ja sealt 40 sama palju.
    Tellin täna siis asjad ära?

Mis ma filtritega teha saaksin?
    Kas kast mõjutab ka kõrgemaid sagedusi näiteks 1k Hz ja üle selle ?

Plaanis on ka madala otsa täiteks 12" basskõlar
    viimati muutis kasutaja imelik poiss; 19 m 2013, 08:15.

Comment

Mängi sellise softiga kui Edge, saad teada kuidas kasti kuju ASKd mõjutab.
      Selle bassi osta sobivuse kohta pead ise otsustama, mõjutama peaks seda otsust kõige rohkem see kudas sul kõlarid ruumi paigutatud saavad, kas ruum bassi otsa võimendab ja kuidas.

Comment

ˇnonii, kas asjad käes.
        päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

kunas endalgi huvi sealsete elementide vastu siis komistasin sinu projekti otsa

tegu siis stx fx300 DIY
          muidugi seal põhiliselt tehakse seda kumerate külgseintega.

Comment

Paarkümmend eurot jääb hetkel puudu... ehk leiab leiab varsti.
            Palju asju vaja aga rahaga on 24/7 kitsas käes.

Kuidas nad need kumearad küljed painutavad, nagu ikka, et vineer kihiti raamile?
            Kumerused vist lisavad ka tugevust juurde?

Comment

Kaks elementi ühes pm. kastis...
              Ja mina mõtlesin mõlemale eraldi kambri luua, heli selline asi kuidagi ei mõjuta?

Aga tellisin täna hommikul ära, panga ülekandega....

Comment

Kumerad küljed... mul tuli idee teha sisse mitmest toest raam ja sinna peale liimida kihiti soome papp, seda mul jaguks ja keegi teda ei tarbi...
                Siseraam püssiplaadist, tugevam ja tihedam kui mööbliplaat kaalult raskem kui MDF ja ei maksa midagi.
                Praegu 2 sorti plaati kohe võtta, kas 16mm või 20mm esipaneel tuleks vist teha paksem....
                Kui keegi tahab sealt endale nodi tellida võin aidata.

Comment

Peaksin rohkem sööma mitte tühja plära patrama, sain kätte.
                  Viga oli minus ei kellesgi muus.

Aga jah, lähen maale tagasi, rxs tahtis kvaliteeti näha. Ehk siis näed kah.
                  viimati muutis kasutaja imelik poiss; 17 m 2013, 11:53.

Comment

Poolast Eestisse paari päevaga, Eesti sisene 5-6 päevaga. mis teha kui riik on suur ja lai.

Comment

Kvaliteedi kohapealt võiks öelda, et väga väga puhas ja korralik töö.
                      Liim ei ujuta lõdviku ega tolmukupli alt välja, magnetstruktuuris samamoodi, korv on nagu hiinlastel...
                      Kõrgsagedus element jällegi puhas ja korralik kinnitusplaat paksust terasest

Otsin kiirelt kaamera välja...

Comment

http://postimg.org/gallery/8oj1ylku/

T
                        egin endale kah siis galerii.

Comment

kas saan õieti aru, et tegid 2ribalised kastid kahe kõlariga, või see midagi muud.

Comment

Need on modditud Defender mk35 ed
                            Elemendid sony 5 1/4" 20W 8R , neil tundlikus kõrgem kui originaalidel ja kõrged on mingid JVC autokad
                            Algupäraselt neil filtrid puudusid, need on tehtud nö. kuulmise järgi.
                            Esipaneelid suutsin eemaldades ära lõhkuda nii et pidin uued tegema, peaaegu koopia aga tehtud 8mm MDFist eelmised olid plastik...
                            Võimendi viskasin välja (TDA7265), eelvõimendi (JRC4558) samamoodi otse prügikasti, kogu sisu oli nii odav kui vähegi võimalik aga kastid iseenesest päris korralikud.
                            Inventrid vihistasid need vahetasin välja, eemaldades pudenesid käevahel laiali. Nüüd veidi pikemad aga mõlemad otsad "aerodünaamilised"
                            Kusjuures mängivad väga madalale ja bass on hea 40hz juurde on umbes häälestatud.

Oleksid sa neid originaalis kuulanud...
                            Oma hinda nad väärt pole.

Comment

Hakkan täna kaste ehitama, aga mõne koha pealt on ajus tühjus...
                              Kuidas ma peaksin kastid ehitama kas kaks eraldi kambrit ja inventrit või üks kamber, 2 elementi ja üks inventer?
                              Nende elementide koonused liiguvad ausalt öeldes vägagi pikalt ja on üsnagi "lõdvad"

Mulle on jäänud ikka meelde, et ühte kasti ei tasu kahte elementi toppida..

Jälle mõne jobu lolli möla kuulda võtnud
                              viimati muutis kasutaja imelik poiss; 23 m 2013, 20:15.

Comment

Esmalt postitatud imelik poiss poolt Vaata postitust
                                Hakkan täna kaste ehitama, aga mõne koha pealt on ajus tühjus...
                                Kuidas ma peaksin kastid ehitama kas kaks eraldi kambrit ja inventrit või üks kamber, 2 elementi ja üks inventer?
                                Nende elementide koonused liiguvad ausalt öeldes vägagi pikalt ja on üsnagi "lõdvad"

Mulle on jäänud ikka meelde, et ühte kasti ei tasu kahte elementi toppida..
                                No aga miks ei tohi siis ?
                                Ning siiski enamus on, nii 2 ribalised kui ka 2,5 ribalised.

Comment

Working...
                                X