Teade

Collapse
No announcement yet.

Visaton Solitude projekt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Visaton Solitude projekt

Tervist

Kuna vanad Sony tornkõlarid ei paku enam kuulamisrõõmu (Minu kõrvad rikuti ära palju palju kallimate kõlarite kuulamisega tuttava juures), siis on plaan endale Visaton Solitude kõlarid ehitada. Olen siin nädalate kaupa internetiavarustes uurind ja puurind ning mõtlesin, et mis siis kui ma vahetaksin need GF 200 - 2 x 4 Ohm elemendid hoopis Audes 75W87-4 või 75W87-8 vastu välja (Põhjuseks suurem tundlikus)??? Oleks tore, kui keegi teadjatest-oskajatest arvutaks välja kas nende Audese elementide kasutamisega peaks ka solitude kastide juures midagi muutma? Endal pole vastavat tarkvara ega ka teadmisi/oskusi. Olen mõelnud ka selle peale, et peaks vist tweeteri( Visaton TL 16 H – 8Ohm) lisama. Igasugune info on teretulnud.

Vs: Visaton Solitude projekt

Mis kõlarid need palju palju kallimad olid siis ? Miks see solitude kit nii huvitav tunudb.

Comment

Nendeks kõlariteks olid KEF Q900. Jätsid mulle väga väga soliidse mulje. Solitude´i kohapealt võiks ära mainida selle, et üheks suureks plussiks on paljukiidetud B200 element. Kuna ma hindan muusika kuulamise juures selget ja puhast kesksagedust, ning uurimustöö käigus jäi see Solitude projekt silma, siis mõtlesin, et miks ka mitte.

Comment

Kõrget otsa samas eriti pole. Kuigi see keskriba mida b200 esitab on ikka uskumatult hea küll, hetkel on b200 parim lairiba mida ma kuulnud olen, aga solitude fitris on päris palju tükke ei tea palju seal sellest heast järgi jääb.

Comment

Endal on SOLO100 ehitatud. Korteri elutoas mängivad ja olen rahul

Comment

Working...
          X