Teade

Collapse
No announcement yet.

audese projekt

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

audese projekt

plaanis siis ehitada audese kõalrid umbes midagi sellist:
    http://www.audes.ee/index.php?id=1374&tpl=1003 aga bassi elemendiks tuleks 10" 75W104-8 ja 2 inverteriga ja laus ka nats suurem siis. t mida arvate sellest?? kui pikad peaksid olema inverterid

ma pakun et kuskil 20cm aga võibolla eksin:P

Comment

kui siis klooni originaali ja kindel et saad head kõlarid, mitte sellised jamad nagu S-90 selles pole kahtlustki.mina omal käel muudatusi ei teeks.

Comment

jah õigus

Comment

aga kas siis tõesti see audese kõlar tümmib paremini kui S90? ei tahaks uskuda sest audese sees o n nii pisikesed elemendid ;D

Comment

audes ikka püüdleb kvaliteedi ja loomutruu heli poole, s-90 see kolistab ja müterdab niisama
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

aga kas siis tõesti see audese kõlar tümmib paremini kui S90? ei tahaks uskuda sest audese sees o n nii pisikesed elemendid ;D
              Miks paljud inimesed saavad aru,et kui öeldakse "parem", sis on asi kõva bassiloom..? Minu arust tähendab see ikka seda,et kõlar mängib kvaliteetselt ja endal mõnus kuulata..

Comment

;D asi sedasi, et suurem osa siin (ka mina) ikka sellist progresiivset muusikat kkuulavad ja küllap sellepärast see bass nii oluline. Rullnoklus
                S A C
                Siberian Audio Concept

Comment

kui tahad muusikat kuulata siis sobib audes ideaalselt, aga kui tahad kuulata seda arvutiga tehtud kolme sekundilist tympsu juppi, mis on lõpmatult korduma pandud, siis kärab s-90 arvatavasti paremini.

Comment

ma teengi audese elementidest ja kõik õiged mõõdud. enam nagu ei viiti seda bassi taga ajada nüüd rohekm ajan ikka rohkem kvaliteeti. audes peaks selleks väga hästi sobima. nii palju kui mina neid kuulnud olen

Comment

ma teengi audese elementidest ja kõik õiged mõõdud. enam nagu ei viiti seda bassi taga ajada nüüd rohekm ajan ikka rohkem kvaliteeti. audes peaks selleks väga hästi sobima. nii palju kui mina neid kuulnud olen
                      Miks sa siis 8" bassid tahad 10"stega asendada?
                      Need teevad originaalis häält küll, niisama tõmmelda pole ka mõtet.
                      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

ega see nüüd väga suur tõmblemine pole kui ma need 10" vastu ära vahetan. lihtsalt 10" meeldib rohkem :P

Comment

Algajatele ei soovitaks suuri muudatusi tehnilises pooles teha, nii et jäta 8".
                          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

sagedusjaotus filtrid?? kas peaks orig. tellima v laskam kuskil teha. kumb oleks mõtekam ja mis hinnad tuleksid mõlemal varjandil??

Comment

Aga kas see oleks ea kui teha kaks audese torni ja s90 subw? ;D

Comment

Working...
                              X