Oskab keegi soovitada lihtsat kasti elementidele 4A 28. Sattusid näppu ja tunduvad täitsa asjalikud elemendid arvestades ostuhinda.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Lihtne kast 4A 28 elementidele?
Collapse
X
-
-
Vs: Lihtne kast 4A 28 elementidele?
Ma vabandan sekkumise pärast, kuid tekkis mõte küsida, et miks just selline valik- 4A28. Kui see on kommertsprojekt siis saan aru, kuid kui vaja leida helist parimat emotsiooni, siis ma räägiks edasi. Mul on ka kusagil keldris selline isendipaar olemas , kuid olles kuulanud erinevaid teisi lairiba valjukaid, kogesin , et nendega jääb heli emotsioon väga piiratuks. Ma ei ütlegi, et ostke mõned kullahinnaga välismaised valjukad, kuid küsiks, et kas olete ikka kuulanud erinevaid võimalusi. Väga tähtis on kah loomulikult kogu muu helisett, et saada korralik objektiivne hinnang. Paremaks mõistmiseks võib ju teha testi-võrdlus-kuulamist. Mul on olemas kahed valmis kõlarid 50 aastate Siemens Kalngfilmi baasil ja neid olen ise osanud küllaltki kaua hinnata mõnusaks kuulamiseks. On edal olemas ka ühe Shurnaal Raadio põhjal tehtud unikaalsed kõlarid -ORTHO, mis mul töötavad PHY-HP 8" valjukatega. Ka neid saab kuulata kui kellelgi huvi on . Need ongi mu lemmikud hetkel ja ka teised ettevalmistatud kuulajad on neid väga hinnanud. Minu seisev 4A28 võiks ka kasutusele võtta kui keegi oskaks neid minu kuulamismaitsele vastavalt huvitavaks teha .viimati muutis kasutaja Altec; 10 m 2014, 19:30.Parem emotsioon helist - tõsine põhjus tehnika ümbervahetamiseks ! Hea tehnika on see, mida te ostaksite ülejärgmisena.
Õppige tundma helitasemete vahesid ja tehke valik parima helinaudingu , aga mitte odavaima hinna või suure hinnalanduse järgi !
Comment
-
Enne kui lõikamiseks läheb...
Nägin ja kuulsin neid elemente kofroplastist plaadile installituna - OB versioon. Plaadi mõõdud nii 1,5x1,2m. Kofroplast pidi hea olema oma "eriti surnud" saundi tõttu. Kofroplastist paneelidest tehakse tänapäeval reklaamtahvlite aluseid - odavamad ja kergemad kui pvc plaadid.
Mis aga saundi puutub, siis oli see samasugune nagu 4a28'tel. Erinevus ainult selle poolest et keset valjukat oli traatidele riputatud tweeter.
Eks inimestel kes ei rahuldu tavalisega tekib ikka hulle ideid ja tahtmist teha midagi teistmoodi.
Comment
-
Minu poolt on ainult teretulnud arutelu antud teema üle.
4A28-tega on selline lugu, et olid nad odava hinnaga müügis ja mõtlesin, et annan neile võimaluse. Kaotada pole ju midagi, kuid ennast harida on võimalus. Ostetud said nad magamistoa projekti katsetuseks ehk teise süsteemi. Esmamulje on päris üllatav. Poehinnas 170.- eur maksev riiulikõlripaar Heco Victa 301 pole kaugeltki nii meeldiv kuulata. Kuna võrdlus toimus Heco vs 4A28 kingakarbis ja 4A28 heli juba sellisena meeldis oluliselt rohkem, siis sellest tulenes ka soov leida sobiv/lihtne kast, et tulemust veelgi parandada. Suuremat investeeringut magamistoa elementidesse ei näe vajalik olevat, kuna pisut korralikumad Tangband lairiba elemendid on olemas peamises süsteemis. Küll kahjuks aga pole nende elementide täit potentsiaali veel saanud nautima hakata, kuna ootavad nad oma aega, millal saavad korraliku horn tüüpi kasti.
PS. Materjal sai ostetud ja üks kast põlve otsas kokku pandud. Seega lõikusteenust enam ei vaja.
Altec - kuulama tuleks samas hea meelega, kui asukoht just Tallinnast liiga kaugel asu.
Comment
-
Igatahes oleks huvitav kogemusi vahetada. Olen Tallinnas ja võta privas ühendust kui soovid. Ma ise tunnen huvi Rondo-Cello tüpi kõlari tegemise vastu ja varsti ehk saab midagi ka kuulata ka juba.Esmalt postitatud parksa poolt Vaata postitustMinu poolt on ainult teretulnud arutelu antud teema üle.
4A28-tega on selline lugu, et olid nad odava hinnaga müügis ja mõtlesin, et annan neile võimaluse. Kaotada pole ju midagi, kuid ennast harida on võimalus. Ostetud said nad magamistoa projekti katsetuseks ehk teise süsteemi. Esmamulje on päris üllatav. Poehinnas 170.- eur maksev riiulikõlripaar Heco Victa 301 pole kaugeltki nii meeldiv kuulata. Kuna võrdlus toimus Heco vs 4A28 kingakarbis ja 4A28 heli juba sellisena meeldis oluliselt rohkem, siis sellest tulenes ka soov leida sobiv/lihtne kast, et tulemust veelgi parandada. Suuremat investeeringut magamistoa elementidesse ei näe vajalik olevat, kuna pisut korralikumad Tangband lairiba elemendid on olemas peamises süsteemis. Küll kahjuks aga pole nende elementide täit potentsiaali veel saanud nautima hakata, kuna ootavad nad oma aega, millal saavad korraliku horn tüüpi kasti.
PS. Materjal sai ostetud ja üks kast põlve otsas kokku pandud. Seega lõikusteenust enam ei vaja.
Altec - kuulama tuleks samas hea meelega, kui asukoht just Tallinnast liiga kaugel asu.Parem emotsioon helist - tõsine põhjus tehnika ümbervahetamiseks ! Hea tehnika on see, mida te ostaksite ülejärgmisena.
Õppige tundma helitasemete vahesid ja tehke valik parima helinaudingu , aga mitte odavaima hinna või suure hinnalanduse järgi !
Comment
Comment