Teade

Collapse
No announcement yet.

Mõnda suuremat 2.0 DIY kõlariprojekti?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Mõnda suuremat 2.0 DIY kõlariprojekti?

Tegelikkuses filtrist saavad ulme vahed tihtipeale alguse hoopis. See on moodus kuidas saab heade valjukatega kõlareid ära rikkuda.

Comment

Mul on olnud väikesed riiulikõlarid w130+sc10n ning põrandakõlarid w170+sc10n. Kui põrandakõlarid kõlasid päris hästi ja täie raha eest,
      siis riiulikõlarite puhul oli "tuim tükk" päris täpselt kirjeldatud. Samas mine kuula kui saad - ilmselt 2xW200 paneb "tüki" elama.

edit: filtrid ja häälestus tulid ühest Saku "poest" kuid vb. põrandakõlaritel oli rohkem Pärnu pärandit juures.
      -

Comment

Vaatasin, et w200 mängib 450hzni ehk, et nende lisamine vist keskosa kuidagi selgemaks ja kõrgeid paremaks küll ei tee....võtan mõnipäev ette ja ühendan prooviks w130ned otse kuid mulle tundub, et olen hakanud kergetesse papikatesse sügavamalt uskuma kui seni. Mulle meeldib mu technicsite sound väga.....kõik on minu jaoks paigas aga tahan vahepeal 2-3korda kõvemini kuulata kui nood võimaldavad.....peab vist jälle miskeid PA asju vaatama....

Comment

2 kuni 3 korda kõvemini on ainult 3 db, ehk piisaks sama võimendiga kasutada 3 db tundlikumaid kõlareid või elemente.

Comment

Mõtlesin kõrva jaoks 2x valjemini ja selleks on ca 10db valjemalt

Lappasin visatoni projektid läbi ja tundub, et 2.0 lahendust mis oleks vali, selge heliga kuid kitsa disainiga pole pmt olemas....
            Aga leidsin huvipakkuvad "satelliidid" mille hind ei ole väga kõrge kuid tunduvad päris võimekad kui neile miski woofer lisada ja 2.1 ehitada.
            viimati muutis kasutaja Scott; 01 m 2014, 21:12. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

jeff01, kas sa tahad PA või Hi-Fi kõlarid?

Comment

Kas selge kesksagedus on juba hi-fi või 115db lärmi tegvad kastid vai PA?

Comment

Working...
                X