Esimest korda märkasin, et aktiivkõlareid müüakse ka üksikuna. Senini olin näinud ikka, et kaks kõlarit koos - ehk ühe ühendad teise ja selle omakorda arvutisse(Left/Right). Näiteks KRK RP6 RoKit G3 (http://www.thomann.de/gb/krk_rp6_rokit_g3.htm) - aktiiv kõlar, mis eeldab et eraldiseisvat võimendit pole vaja. Samas ei ole kogemusi kasutamaks ühte kõlarit muusika kuulamiseks (kindlasti antud kõlar pole mõeldud ka selliste väikeste projektide või pelgalt arvuti jaoks) - oskab keegi kommenteerida? Et kui tahaks kaks tükki soetada, siis kuidas neid ühendada, sest hetkel jääb mulje, et siin ei tehta vahet mis on vasak ja parem kõlar. Kas on mõte soetada selline asjandus üksikuna (muusika kuulamiseks) või targem kaks odavat 80 Eurost jampsi? Kindlasti parem on kaks sellist - aga kuidas neid ühendada ja kas see heli vahe on märgatav?
See on lihtsalt näide - antud lehel on enamus aktiivkõlarid müügis üksikuna, mida näen esimest korda. Otsin endale kõlareid üldjuhul muusika kuulamiseks. Päris odavaid jama ei taha, seega kaalun erinevaid variante ja kogun infot.
*Nagu nimi ütleb olen algaja
See on lihtsalt näide - antud lehel on enamus aktiivkõlarid müügis üksikuna, mida näen esimest korda. Otsin endale kõlareid üldjuhul muusika kuulamiseks. Päris odavaid jama ei taha, seega kaalun erinevaid variante ja kogun infot.
*Nagu nimi ütleb olen algaja
Comment