Teade

Collapse
No announcement yet.

beag HX 401-15 parameetrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

beag HX 401-15 parameetrid

kas keegi teab selle elemendi parameetreid. tean et 80va, 15om, 20-8000hz aga Fs, Qms, Vas, Qes, jne

Sul selline element olemas.Kas müügisoovi ei avalda?
    Parameetreid ei tea, aga olen neid näinud monitorkõlarites.No kusagil 40-50Läkki?

Comment

heheee ei no ega ma ei müü head kõlarit ära. (kuigi niisama eest sain). see kõlar jah kuskilt suurest kastist, seal kastis peaks veel olema 8väikest kõrgheli kõlarit. kast ise siuke hall ja ees hall või kollane riie...... ;D

Comment

Lgp.noor kolleeg, pean Sind natuke kurvastama, selle valjuka hiilgeaeg oli umbes 25 aastat tagasi ja on küllaltki keskpärane valjuhääldi, mis oli kasutusel kontsert kõlarina ja mõeldud kasutamiseks suures saalis.Kirjutan seda sellepärast et hiljem ei tuleks suurt pettumust.Kuid see ei tähenda ka seda et ei tasuks midagi sellega teha, kuid see tahab natuke teist lähenemist ja eeldab suure avatud faasipöörajaga kasti olmasolu, kui asjale pihta saad võib küllaltki head tulemused saada küll aga tümaka jaoks ta ei ole,ta on ehk rohkem neile kes loomulkku ja head heli armastavad.See on minu arvamus, võib olla teised arvavad teisiti.

Comment

ei nu ma ajangi head suure ruumi kõlarikomplekti kokku. mul lihtsalt see kõlat olemas......proovisin formanta kasti. tahtis aknaid ära lõhkuda. hiigelaeg või mitte, aga see 20hz madalat annab nii mõnelegi läänekõlarilegi silmad ette. a mul lootust saada sellele nüüd originaal kast. (originaalis on kastis veel 8 kõrget kõlarit. ;D

Comment

kuule ega sul sellest kõllist pilti ole juhuslikult,mul endalgi üks beag kõlari orignaal kast.Mingi 4 ühesugust kõlli on sees ja mingi ka 15 ohm oli

Comment

kastist pole pilti, aga kõlar ise selline http://www.album.ee/?o=300090795 minu teada peaks kastis olema siis üks selline ja 8kõrghelikõlarit (10cm diagonaaliga umbes)

Comment

Working...
              X