Teade

Collapse
No announcement yet.

Vaja abi kasti tegemisel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vaja abi kasti tegemisel

Niih, enda vihastuseks sain täna teada, et k**** asutus, mis pidi mulle kasti valmis tegema, lükkas selle töö ette võtmise piisavalt kaugesse tulevikku. Kuna on plaan võimendi ikkagi mai alguseks valmis saada, siis olekski Tartus vaja mõnd meistrimeest, kes kasti mõistliku hinna eest minu materjalist ja jooniste järgi valmis teeks, kuna endal puuduvad kogemused sõrmtapi tegemisel ja ka vastavad töövahendid
    Materjaliks oleks männikilp ja vineer. Mõõdud ca. 35x32x20 cm. Oleks tore, kui saaks töö mingi paari nädala pärast ette võtta.

Oleksin tänulik igasuguse abi eest!
    Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

kontakteeru Indrekuga. saad korraliku asja. ja ma loodan, et vahemaa ei tohiks probleem olla. on ju ka kuressaarde kaste saadetud

Comment

Njah, Tallinna poole pole lähiajal kahjuks ei endal, ega ühelgi tuttaval asja... Oleks ikkagi tore, kui saaks mõne Tartu inimesega kaubale.
      Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Njah, Tallinna poole pole lähiajal kahjuks ei endal, ega ühelgi tuttaval asja... Oleks ikkagi tore, kui saaks mõne Tartu inimesega kaubale.
        Dixo valimstab ka kaste

Comment

Kas tõesti pole kedagi, kes viitsiks võtta tappimise ette :'(? Niisama liimides ma arvan, et ei jää kast piisavalt tugev ning mingeid tugevdusliiste või kruvisid ei tahaks seal ka näha. Ning lisaks on ju servad vaja veel 13 mm raadiusega ümardada kah... seda ei saa kruvide puhul eriti ju teha :-/

Comment

Working...
          X