Teade

Collapse
No announcement yet.

formanta või beag kast

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

formanta või beag kast

kellel on siis siukest kasti, või siis vähemalt sama suurt. vaja aind kasti, võib ilma esipaneelita olla.

selline kast on olemas kuid ära ma seda ei müü ja seda tema headuse pärast küll aga kui huvi tunned võin anda mõõtmed see on suur kast lahtise faasi pöörajaga lairiba valjukale, mis on valmistatud tehases ja on tehtud 10mm vineerist ja kasutati kinos kõlari kastina. oleks hea kui saaksid otse kontakti võtta, pildi tegemise võimalus puudub.

Comment

kumb kas formanta või beag kast? formanta kast mul üks olemas, tolle mõõtmeid ja andmeid tean, aga üht kasti juurde vaja kuhu visata üks HX 401-15 sisse(15tolline 20-8000Hz 80w)

Comment

kõigepealt loe eelmine kom.korralikult läbi. ja kui oled mõõtudest huvitatud siis (kõlarifoorum )rubriik (kas keegi ei tea selle kõlli andmeid )seal lõpu poole on kirjas kasti andmed mida välja pakkusin.see on kõik mida pakkuda on.

kui arvad et sind narritakse siis eksid rängalt.kui see mis kirjas on ei kattu sinu ettekujutuste või soovidega siis pole midagi parata ja kui tahad firma kasti siis seda minul pole.andsin soovituse selle järgi mis valjukas sul kirjas on. :

Comment

sa andsin seal soovistuse ju elemendi 4a32 kohta too ju 12tolli , a minul 15" ja kõlar 80va. see pole päris sama...a tänud et vaeva viitsisid näha... ma ise ei hakka ehitama

Comment

Working...
          X