Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
??? no seda minagi, aga see mingi mõõdetud fakt, maitea kuidas see nii saadi, aga ni isee oli.. (Ma suht tume sellel alal)
jah kui sa ühendad 8 ja 4 oomise kõlari jadamisi siis saad 12 oomi 8oomi+4oomi=12oomi matemaatika
mul on ka vaja kõlle ühendada aind, et mul pole aimugi kuidas seda teha, äkki keegi aitaks? Asi on nii, et ehitasin 2 kasti, kumbagi läheb 3 kõlli- 40w 4om; 150w 4om ja 1 tweeter 3om vms,oleks vaja teada, mis neile vahele peaks panema, et kumbki kõll tuleks ming 4 või 8 om
krat netiga on jama, ei saa kuidagi sisse. Niisiis, paps lubas filtri ise kokku panna a skeeme oleks vaja. tuleb põranda kõll, 40w=bassi kõll (blaupunkt, doonoriks borche jeep) 150= arvatavasti midrange (andmed üsnagi kulunud nimi algas a-ga, saksa firma vist) + tweeter (audio mexicana, doonoriks cherokee jeep )
Ma olen kuulnud/lugenud sellist asja, et otse üksteise külge panna võib vaid täpselt ühesuguse takistusega valjukaid-muidu pidavat võimsus ebavõrdselt jaguma ja võib osadele valjukatele ohtlikuks osutuda. Eri takistustega valjukad tuleb ühendada läbi filtrite või trahvode.
Mida arvab rahvas sellisest teooriast?
Ma olen kuulnud/lugenud sellist asja, et otse üksteise külge panna võib vaid täpselt ühesuguse takistusega valjukaid-muidu pidavat võimsus ebavõrdselt jaguma ja võib osadele valjukatele ohtlikuks osutuda. Eri takistustega valjukad tuleb ühendada läbi filtrite või trahvode.
Mida arvab rahvas sellisest teooriast?
Jah, sul on filtreid tarvis - on ju mitu korda juba öeldud.
Teiseks, sinu valjukate kirjeldus ei ole just suuremat sorti - mõni takistuski oleks hea ja kesksageduse valjukast ei saa suurt miskit aru, mis see olema peaks. See ei ole jutukas, kus abi eest jookseb - kirjuta rahulikult ja läbimõeldult, saab ka probleemi tuumale pihta.
sorry kodus nett ei funga ja koolis ei oska nii täpselt asjade kohta kirjeldust anda a no vahet pole ma leitsin mingist 30a vanast raamatust 1 skeemi läks 2 kondekat ning 1 mähis tinutasin mingi tunni ja voila 2 ilusat musta bassi kõlli, kahju aind et suurused olid enam jaolt suvalt võetud- pöhja ei saa keerata hakkab üle peksma a see oleneb vast ka võimust, minu puhul resiiverist (loewe qr 320-1) äkki keegi teab selle võimsust-peal oli kirjas 500w a kuulsin et resiiveril käib see mingi teise süsteemi järgi, nii et teadjamatelt paluks nats abi, netist leidsin aind mingeid saksa lehekülgi
Comment