Teade

Collapse
No announcement yet.

kysimus 75W104-8 kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

peast arvutades praegu tuleks umbes 500 Hz
    kuidas sa seda arvutad sest siis ma tean millise kondeka ma pean täpselt ostma :P

Comment

Sul oleks vaja pigem suurusjärgi võrra ägedamat kondet, nii 200+ mF. Nt http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...2#!240-5392 220 mF
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Kas pooli kerimiseks peab olema mähisetraat, või kõlbab ka näiteks 1mm isoleeritud elektrijuhe?

Comment

nii. okey kui ma votan 220uf kondeka mida ints soovitas ja 1.2mm läbimõõduga traadi ja tahan kerida 45mm läbimõõduga alusele. palju mul seda vaja läheb( cm voi mm paluks)

tänud

Comment

Seal oli selge sõnaga öeldud et 245 keerdu...

Comment

Küsiks ka siin teemas siis ühe küsimuse selle elemendi kohta:
              Bassbox 6 pros on vaja kasti arvutamisel teada elemendi liikuva süsteemi max käiku. Kust ma selle audese elementide puhul saan? Audes.ee lehel seda küll ei olnud ... :huh:
              "Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." -Albert Einstein

Comment

Ah ja seda ka, et mis ma seal elemendi andmete juures response-i kirjutama pean?

freq level(dB)

5hz ______

6hz ______

.............

2khz ________

jne...
                "Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." -Albert Einstein

Comment

Working...
                X