Teade

Collapse
No announcement yet.

s90-ne kõlari kysimus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

s90-ne kõlari kysimus

on nimelt probleem..kõlar muidu täiskomplektis aga kõrgete kõlar on lahti yhendatud..ise seda tagasi yhendada eioska..äkki on kuskil mõnd skeemi?

ei noh.. ;D..okey..esimene asi mis ma sinu asemel teeks oleks see et vaataks teise kõlari pealt (juhul kui teine on korras) kudas asi yhendatud on.
    F&F

Comment

kahjux on mul ainult yx kõlar :P

Comment

no aga kas seal sees ple 2 lahtist juhet w?

Comment

unustasin märkida et yx juhe on yhendatud..teine juhe oli täiesti lahtisena..see juhe mis oli yhendatud tuli filtrite juurest..

Comment

no siis peaks ju need omavahel ära ühendama. ma võtsin endal s90 kõik juhtmed lahti kui neid värvisin, kõrged, kesksagedused ja bassikad, juhtmed kääridega puruks ja pärast panin juhtmete värvi järgi kokku ja töötab siiamaani nagu milenki

Comment

;D..mnjah..uvitav kuhu ma selle yhendan sis : ..sellex ma skeemi tahangi..et maidea kuhu see teine juhe yhendada..yhtki yhenduskohta ka eipaista kust see juhe pärineda võix

Comment

kui ma enda s90 mingipäev tagasi saan ja kui need veel ikka töökorras on siis võin sulle öelda kuhu mul esee juhe läheb

Comment

asi väga lihtne. üks juhe on kõigil ühine, teine tuleb läbi filtri. seega kui filtrite ots on küljes siis peaks teine ots minema teise kõlari külge. peaks vist nii olema, ah vaata ise üle, skeem on siin http://www.hot.ee/normaalne96/radios90ske.html 8)

Comment

tänud skeemi eest

Comment

Working...
                    X