probla on selles et koolis 100w tesla kõll yhel on membraanis siukesed praod tekkimas praegu ei ole veel väga hull aga tekib alati juurde need tekivad sinna kus see lõdvik on ja seal arenevad vict keskele poole välja millega saax seda yle teha et ta enam ei plärisex ?? mingi bituumenvärv? liim ? silikon ?? ei kujuta ette mu jutt jäi kyll segane aga loodan et saite aru milles probleem !
Teade
Collapse
No announcement yet.
kõlari parandamine ???
Collapse
X
-
ma ka ei saa aru > > krt mingi lolli juttu ajama siin saage aru see peab tugev ka olema need prao kohad ei tohi venida laiali !!!!!!! on keegi kes oskab õiget nõu ka anda kes on siukese problaga enne kokku puutund ??kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!
Comment
-
sinna äkki aitax mingi pigi baasil värv või midagi mis nagu bituumenibaasil et kuivab nagu kummitaolisex sellega äkki kõik ääred yle ja membraan siis lapi ja pva või epo liimiga ????kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!
Comment
-
Nii nyyd annan ma nõu...on selline asi nagu klaasipaigaldussilikoon või midagi sellist...jääb nagu kummi..ise tegin sellest pioneeri autokõlaritele uued lõdvikud ...lasin ring ring haaval sinna peale otse pritsist..ootasin kuna yks ring ära kuivab ja siis panin uue..lõdvik sai parem kui ennem pehmema ja pikema käigugaja selline mõnus läbipaistev lõdvik tuli...plaanis sinna alla valgus passitada... :PEheehee ja piraki.....
Comment
Comment