Teade

Collapse
No announcement yet.

kõlari parandamine ???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kõlari parandamine ???

probla on selles et koolis 100w tesla kõll yhel on membraanis siukesed praod tekkimas praegu ei ole veel väga hull aga tekib alati juurde need tekivad sinna kus see lõdvik on ja seal arenevad vict keskele poole välja millega saax seda yle teha et ta enam ei plärisex ?? mingi bituumenvärv? liim ? silikon ?? ei kujuta ette mu jutt jäi kyll segane aga loodan et saite aru milles probleem !
    kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

kondoom+ elastne liim
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

ma kardan et see jääb liiga õrnax kuna tegemist on ikke suure 18 tollise kontservaljukaga ju !!!!
      kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

;D auto sisekumm + liim
        ei tegelikult
        on sellised kollased kummi kindad, need heax enam vähem minema.
        Isal olid mingid töö kindad ka mis olid õhukesest kuid väga tugevast ja elastsest kummist.
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

jap

Comment

jap

Mis mõte on selliseid kommentaare teha :-X

Comment

ma ka ei saa aru > > krt mingi lolli juttu ajama siin saage aru see peab tugev ka olema need prao kohad ei tohi venida laiali !!!!!!! on keegi kes oskab õiget nõu ka anda kes on siukese problaga enne kokku puutund ??

Comment

Ma kunagi tõmbasin yhe kõlari klaasriide ja epoga kinni(tegin natu teistsuguse segu kui juhendis kirjas)
                Kuigi kõlar polnud nii massiivne kui sul. Ja käras väga hästi, kuigi mingi kahe aasta pärast lendal lapp kohapealt minema. Aeg mõjus või midagi

Comment

mina ise olen kuulnud, et epo liimiga piodavat lappima, kuid segati siis natukene elastsem segu, ehk siis rohkem liimi ja vähem seda kõvestusainet.... aga kindlasti kasuta mingit lappi, nuh tegelt oleneb ka olukorrast, olex pilti vaja... oskax rohkem aidata!

Comment

Kui on katki membraan, sis pane mingi lapp peal(kasvõi PVA's leotatud lapike) aga kui lõhvik vigane, siis juba natsa keerulisem see parandamine..

Comment

sinna äkki aitax mingi pigi baasil värv või midagi mis nagu bituumenibaasil et kuivab nagu kummitaolisex sellega äkki kõik ääred yle ja membraan siis lapi ja pva või epo liimiga ????

Comment

Nii nyyd annan ma nõu...on selline asi nagu klaasipaigaldussilikoon või midagi sellist...jääb nagu kummi..ise tegin sellest pioneeri autokõlaritele uued lõdvikud ...lasin ring ring haaval sinna peale otse pritsist..ootasin kuna yks ring ära kuivab ja siis panin uue..lõdvik sai parem kui ennem pehmema ja pikema käigugaja selline mõnus läbipaistev lõdvik tuli...plaanis sinna alla valgus passitada... :P
                        Eheehee ja piraki.....

Comment

Working...
                        X