Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika SM-1000

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Radiotehnika SM-1000

on kellegil selliste kõlaritega mingi kogemus?

Olen kuulanud, minu arust teevad suht tubli häält. Ise olin ka mõni kuu tagasi probleemi eest kas osta sm-1000 või audes 116 , otsus jäi aufdesele. Audesel ikka tunduvalt parem hääl, kuigi võimsust oli rrr rohkem. Ehitasin siis endale audes 116 koopiad.

PS!!! Radiotehnika kõlareid võid ka buldooseri asemel kasutada, tõeliselt raputavad maja teised, korteri jaoks liig mis liig. Muidugi saab ka vaiksemalt kuulata

Comment

no korterit radiotehnika müristab küll mul, naabrid pole siiamaani veel vinguma hakanud. olen kuulnud, et rrr SM-1000 pidi päris hea olema

Comment

ta ongi hea kvaliteediga, mingi s-90 või taolisega ei anna kohe kuidagi võrrelda. Nagu Zigulit ja Audit võrrelda. Kuigi minu arust audes parem, aga pead ise kuhugi poodi minema ja järgi proovima

Comment

SM1000 ei mängi ju üldse! Audes igatahes parem valik.

Ise olen seda RRR-i imelooma kuulanud ja ei leidnud midagi ägedat sealjuures. Helipilt on väga pealiskaudne, tonaalsus on suht ühetooniline.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

No hinnavahe võrreldes Audesega ligi 2000 EEK-u. Muidugi oluline osa on ka võimendil.

Comment

Mille vahel sa üldse valid? 017 vs SM1000? Võta parem 116 ja kogu moos.
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Oleneb milleks sul seda kõlarit vaja on ?
                Kui tahad kodus muusika kvaliteeti nautida siis audes kohe kindlasti. Aga kui vaja maja maha lõhkuda, siis rrr igati abiks, kuigi minuarust ta kvaliteet ei olnud nii hull, aga võimsust oli tal küll rohkem.
                Ikkagi soovitan audest

Comment

Kõik oleneb kui treenitud kõrvaga sa oled. Loogiline,et mõnele ei lähe see RRR üldse peale, sest kui oled ikka harjunud kuulama Muusikat, mitte muusikat, siis ei ole selle mürtsumasinaga midagi teha. Tänapäevase muusika jaoks piisab nende kõlarite kvaliteedist igati.

Loodan,et saite aru, mida mõtlen...

Comment

mingit tekno ja disko jaoks on asja rohkem kui küll, aga kui kuulata näiteks gitarri palasid, siis saast absolut

Comment

Working...
                    X