Teade

Collapse
No announcement yet.

Vanade kondekate vahetus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vanade kondekate vahetus

Olen jõudnud nüüd nii kaugele, et ühendasin katkises kõlaris lahti takisti, mõõtsin, ilus 1.2k Ohm. Võtsin mõlemis kõlaris ära kondeka, mõõtsin mõlemi takistust, ilusti luges kuni 2k Ohm. Vahetasin siis konded ära ja tee või tina, kõrge ikka ei tööta. Ilmselt peaks hakkama kaableid ära vahetama, kuigi, kuidas saavad kaablid läbi olla kõlarites, mida pole kunagi lahti tehtud ega sikutatud kuna konde ja takisti on ilusti kasti sisse kinni kruvitud.
    Unustasin vist mainida, et kui kõlarid sain, siis kõrge oli kõlaris täitsa surnud, testisin teda eraldi ja ühtegi piiksu ei tulnud, samuti puudus takistus mõõtmisel. Uue kõrge sain kasutajalt Svago (suured-suured tänud talle!)
    Kellelgi veel ideid?

Tegin kurjajuurest ühe pildi ka: http://nagi.ee/photos/Tuki/23683069/

...

Nii. Viga leitud. Istusin ja mõtlesin, et vahetaks takistid ära. Võtsin töötavalt kõlarilt takisti mis näitas mõõtmisel ainult mõnda oomi. Panin ta katkise asemele ja voila!
    Siit küsimus, kas ma olen valesti aru saanud, et takisti peaks näitama mõõtmisel neid oome mis tema peale märgitud on?
    Huvitav, et katkise takisti peal on kirjas 1.2 KOM ja töötaval 12 OM.
    viimati muutis kasutaja Scott; 25 m 2014, 09:01. Põhjus: järjestikpostitused kokku
    Нужно делать так, как нужно. А как не нужно, делать не нужно - Винни-Пух

Comment

Vs: Vanade kondekate vahetus.

Esmalt postitatud Tuki poolt Vaata postitust
      Siit küsimus, kas ma olen valesti aru saanud, et takisti peaks näitama mõõtmisel neid oome mis tema peale märgitud on?
      Huvitav, et katkise takisti peal on kirjas 1.2 KOM ja töötaval 12 OM.
      Mittetöötavas kanalis oli takisti kirjaga 1,2 kOm ja takistus ju ka 1,2 kOm
      Töötavas kanalis oli takisti kirjaga 12 Om ja takistus ju ka 12 Om

Kas ei sobiks lahendus et
      keegi kuskil kunagi
      monteeris vale takisti?

Comment

Vs: Vanade kondekate vahetus

Võimalik. Mõtlesin ise sama, kuid kõlareid lahti tehes olid kõik poldid tehase musta poldimärgistusega ilusti omal kohal. Tundub, nagu poleks neid polte varem lahti keeratud. Võibolla juba tehase praak. Kuid imelik, et keegi on neid 40 aastat kasutanud nii.
        Seega peaks muretsema siis uue 12 oomise takisti. Aga millist valida?

Comment

Kas ei sobiks lahendus et
          keegi kuskil kunagi
          monteeris vale takisti?

Kvartali- või aastalõpu toodangus juhtus igasuguseid asju, ostmisel pidi seda alati jälgima

Õigem oleks kasutada parandatud filtrit (vt. kasutusjuhend):

Comment

Rahapabereid tehakse järgi, mida siis selle tühise plommi tegemine nii keerulist on?

Comment

Esmalt postitatud rainadov poolt Vaata postitust
              mida siis selle tühise plommi tegemine nii keerulist on?
              Mis plommil kirjas oli?
              Oli mitu plommi?
              Oli tekst sama?

Mina plommisin 3 aastat kirjaga 193

Comment

Oh taevas Need kõlarid sobivad ainult lahkamiseks , õppimiseks . Muud midagi Kõlarisse on vaja väga kvaliteetseid komponente. Mille jutt läheks ilmselgelt väga pikaks

Comment

Olen kasutaja plaaster poolt. Kuid Raadiotehnika võimu järgi teevad nad väikeses toas päris korraliku mürglit. Hetkel hakkasingi neid arvuti järgi kasutama, plaanis muidugi midagi vingemat soetada, kui suurema toa saan

Comment

Working...
                  X