Teade

Collapse
No announcement yet.

kõlarid ja niiskus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kõlarid ja niiskus

oleks vaja niiskesse ruumi kõlareid. oskab keegi midagi öelda kuivõrd tänapäeva elemendid niiskust kardavad?

Audax-i elementide kohta loen et:
    "Rubber-mounted diaphragm of plastic-covered cardboard. The chassis is made of a specially developed polymer material which combines qualities like stiffness, excellent damping and resistance to moisture, temperature and vibrations"

kas ma saan õigesti aru et selliseid elemente niiskus liiga palju ei sega?!

tänud

VISATON on paljulubav
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

VISATON on paljulubav
      ma tellisin kord juba 13cm mereveekindlad krapid sealt. aga need teevad sellist 1000-7000 hertsist heli ;(
      "mereveekindlus" pole oluline, piisaks sellest et kord nädalas tunniajalist >80% niiskust seediks..

teeks ise hea meelega kastid, aga millistest elementidest?

Comment

Elemendid võiksid olla plastikmembraaniga, see kannatab niiskust. Kummist mansett tuleks ka kasuks, vahust manseti suhtes niiskuskindlust ei tea. Kõrgsageduse puhul tuleb kahjuks minna kompromissile ja valida polüpropüleenist valjukas - tekstiil ja siid niiskuse-sõbralikud pole.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Elemendid võiksid olla plastikmembraaniga, see kannatab niiskust. Kummist mansett tuleks ka kasuks, vahust manseti suhtes niiskuskindlust ei tea. Kõrgsageduse puhul tuleb kahjuks minna kompromissile ja valida polüpropüleenist valjukas - tekstiil ja siid niiskuse-sõbralikud pole.
          väga abiks inf. kas ma olen õigesti aru saanud et sina oled see Indrek kes hästi kaste oskab teha?

aadu

Comment

Mina olen (vist jah) seesama Indrek.
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

Mina olen (vist jah) seesama Indrek.
              on sul hetkel palju tööd? telliks sult 2 kaheribalist kasti.

aadu

Comment

on sul hetkel palju tööd? telliks sult 2 kaheribalist kasti.

aadu
                Ma usun et leian lahenduse sinu probleemile. Küll aga võiks vestlust jätkata privas või meili teel.

Comment

Working...
                X