Oleks talle nagu tööd pakkuda.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Otsin proffi kõlarikasti ehitajat!
Collapse
X
-
heh käi vastavates foorumi teemades ikka ringi ennem kui suure kõva häälega appi hakkad hüüdma
Lahendus keeleprobleemile
Comment
-
Originally posted by arvutihdd@Apr 8 2004, 19:37
25 mdf -st, mis mega tympsujat sa teha tahad. Aga ostad ise materjali kyll nad valmis ka teevad sulle MDF siga kallis muide....
Siga kallis? Ega ikka ei ole küll.S A CSiberian Audio Concept
Comment
-
MDF plaat 25 mm katteta 2850 1830 145.00 laosErinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Üks plaat maksab 756.25 ja sellest saab kaks kõlarit teha ning jääb veel ülegi. Aga asi nimelt selles, et üks kõlarivalmistaja arvas, et tolm, mis tekib MDF plaadi töötlemisel on tervisele ohtlik. Sain aru, et küllap euronõuded ei luba sellistes tingimustes töötada."Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Originally posted by arvutihdd@Apr 10 2004, 01:19
See nyyd kyll lollus minu arust, see MDF tuleb meile ikkagi läänest ja kui seal mingi tappev asi ringi liiguks oleks selle tehas ammu pankrotis. See selleks, aga soovitan vineeri ikkagi. Loomulikum asi ikkagi ja toeta Eesti majandust, vineer ikkagi Eesti toode
Comment
-
Originally posted by dixo+Apr 10 2004, 08:36--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (dixo @ Apr 10 2004, 08:36)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-arvutihdd@Apr 10 2004, 01:19
See nyyd kyll lollus minu arust, see MDF tuleb meile ikkagi läänest ja kui seal mingi tappev asi ringi liiguks oleks selle tehas ammu pankrotis. See selleks, aga soovitan vineeri ikkagi. Loomulikum asi ikkagi ja toeta Eesti majandust, vineer ikkagi Eesti toode
NO kui sa seda graamides sisse hingad, siis vast jah. Aga puidutööd tehakse ikka tavaliselt hästi ventileeritud ruumis ja kui mingi tolm tappev ringi lendab siis mingi algeline mask ette ja korras
Tegelikult on saepuru ka kahjulik, kui mingi pool kilo sisse hingata. Kuigi minuarust peaks MDF olema EL poolt tunnustatud ehitusmaterjal.
Comment
-
Kas keegi oskab öelda, milline tuntud kõlarifirma teeb vineerist kaste? Ma loetleks ka mõned minu poolt aktsepteeritavad firmad: SONUS FABER, DYNAUDIO, CABASSE, MAGNEPAN, KLIPCH, TANNOY, LIVING VOICE, VIENNA ACOUSTICS, SPENDOR, TRIANGLE, AUDIO NOTE, GENELEC, GENESIS, PROAC."Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
Comment