Teade

Collapse
No announcement yet.

Kasti mõõtude ümberarvutamine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kasti mõõtude ümberarvutamine

    Hei!

    Teoreetiline küsimus - mul on võimalus saada lairibakõlarid mis on vähe kummalise kasti geomeetriaga, mõeldud kõrgele seina riputamiseks. Ei mahu lauale ära ka. Kuna draiverid kastis on täielikud pärlid siis tahaks neid edasi kasutada, seega kas oleks realistlik mõõta kast üle ja ühelt küljelt kümmekond sentimeetrit maha lahutada ning selle arvelt kõrgust pikendada ja uus kast lasta teha? Samuti tekib küsimus siis "solgitorude" paiknemisega mis on praegu üsna draiveri külgedel, tweeter aga istub üsna "tavadraiveri" lähestiku.

    Vabandan amatöörliku küsimuse eest, pole varem kõlaritega tegelenud

    Päikest!
    Vallo

    #2
    Vs: Kasti mõõtude ümberarvutamine

    Ei tohiks mõõtmed, midagi erilist muuta. Peaasi, et kasti litraas samaks jääb. Oluline on veel, et "solgitorud" inverterid kasti tagumisele seinale liiga lähedale ei satuks. Võib lõrisema või vilistama hakata. Aga kuna soovid ainult kasti laiust vähendada ei tohiks sinul probleeme tekkida.

    Comment


      #3
      Vs: Kasti mõõtude ümberarvutamine

      Tänud! Eks mõtlen veidi ja hakkan nokitsema. Õnneks torud üsna lühikesed.

      Comment


        #4
        Vs: Kasti mõõtude ümberarvutamine

        Loll küsimus jätkub - kui palju ruumi peaks jätma kasti serva ja draiveri serva vahele? Mul on üsna prisked draiverid, samas kitsas ruum. Mõtlesin pääris servani ajada, võibolla sentimeeter varu vaid külgedelt, ülevalt-alt rohkem.

        Comment

        Working...
        X