Teade

Collapse
No announcement yet.

Dynacord ja Aiwa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Dynacord ja Aiwa

Tere
    Sai pikalt seisnud Dynacord Mosquito S kõlarid ligi haaratud.
    Bis ca. 2011 war der Heimathafen für Informationen zu den alten Orchestergeräten und ihrer Technik die Webseite von Hans Ohms (el-me-se.de). Der kryptisch anmutende Webseiten-Name stand für "Electronic & Media-Service", denn außerhalb von der Webseite konnte man bei Hans Ohms auch Schaltpläne...

Küsimus oleks...
    Kas sobivad sellise võimendiga kokku?

Keegi oskab iseloomustada ka neid dynacordi kõlareid?

Aitäh.

Vs: Dynacord ja aiwa

Tegu on omaaegsete küllaltki tasemel vokaalikõlaritega.Omavad üsna suurt tundlikkust.Olen neid kõlareid kunagi päris pikka aega kasutanud.Vajavad korralikku bassituge.
    100W võimu taga teevad ka juba päris kõva häält.Minul oli nende tüürimiseks Carlsbro 2x300W mikservõim taga - asjatas keskmise suurusega klubides/kõrtsides ikka päris hästi.
    Tuleb aga arvestada,et tegu on siiski PA kasutuseks mõeldud süsteemiosana.Bi- või triampingu moodulina ehk siiski kõige parem otstarve.Toas kannatab ka kuulata kui võimu eriti peale ei keera...

PS.Väiksemas ruumis kasuta püstasendis ja suuremas(laiemas) ruumis horisontaalselt.
    Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Vs: Dynacord ja aiwa

Üsna kogenematu sellel alal aga kuidas nende kõlarite ühendamine selle aiwa võimuga käib?
      Ostsin Oomi poest mono otsikud ära aga igaks juhuks küsiks üle. Ma sain aru, et kõlaril ei ole vahet kummale poole ma ühendan? Või mis need monokõlarid täpsemalt tähendavad? Palun seletage lollile ära kuidas saaksin need kõlarid ühendada selle võimuga.
      Aitäh.

Comment

Working...
      X