Teaser:
Teade
Collapse
No announcement yet.
Sai jälle nats ehitatud
Collapse
X
-
Sai jälle nats ehitatud
Kiire mõõdistus diivanil.
XO: 1900Hz.
Maht: 22L.
Materjal: 22mm MDF.
Tundlikkus: 86-87dB.
Kui teha kolmeribaline kõlar, siis ribbon on täitsa mõistlik valik. Fountek on oma hinda väärt (kuigi ei sobi igaks otstarbeks). Need siin aga kaheribalised.
Audestega sai muidugi võrreldud. Audesed on siuksed üsna "pehmed" kõlarid, eriti kui veel katted ette panna. Mulle aga meeldib teravam heli, ja seetõttu saigi vähe kallim ring radiator võetud.
Väikesed Audesed jäid minu arvates alla, nii bassi kui ka kõrgete osas. Vokaal oli võrreldav. Suured Audesed jäid kõrgete osas alla. Proovisime ka Audestelt katted eest ära võtta ning minu kõlarite ette sättida, kuid isegi siis olid nad minu maitse jaoks ikkagi liiga tuimad.
Lisainfoks, et mul on toas ports akustilisi paneele, mis söövad üksjagu teravust ära. Audesed kõlaksid minu toas väga tuhmilt.
Comment
-
Vs: Sai jälle nats ehitatud
kuskohast crossi juppe saad või tellid muidu? vaatan, et kurat need capid maksavad ikka ulmeraha eestis...saksast euroopa audiost saab hea capi hea hinnaga, aga seal tuleb post 20euri otsa. peab vist mingi suurema portsu asju tellima siis see post kaob sinna sisse vaikselt ära.
muide, miks tweeteri keskele ja istutasid, ühe või teise serva poole paigutus vast oleks sul seda 3-7k vahel toimuvat natuke silunud. kuigi kui see on diivanilt mõõdetud siis ei tea muidugi täpselt, mis ja mida seal täpselt mõjutab
Comment
-
The MCap® EVO Oil combines the MCap® EVO‘s sound characteristic in a perfect way with the acoustical advantages of oil impregnated capacitors. Furthermore, its additional wrapping as well as its imprint in red-metallic impart an appropriate quality look and haptic.
Mulle meeldib keskmine positsioon rohkem. Ja heli üle kurta ei saa.
Esmalt postitatud wiltz poolt Vaata postitustkuskohast crossi juppe saad või tellid muidu? vaatan, et kurat need capid maksavad ikka ulmeraha eestis...saksast euroopa audiost saab hea capi hea hinnaga, aga seal tuleb post 20euri otsa. peab vist mingi suurema portsu asju tellima siis see post kaob sinna sisse vaikselt ära.
muide, miks tweeteri keskele ja istutasid, ühe või teise serva poole paigutus vast oleks sul seda 3-7k vahel toimuvat natuke silunud. kuigi kui see on diivanilt mõõdetud siis ei tea muidugi täpselt, mis ja mida seal täpselt mõjutab
Comment
-
Mürasummutus sööb kõrged ära? Minu silmis on sul seal vahust munakarbid, mis enamasti bassi-madal kesksagedus resonantsi püüavad. Äkki sul kõrvad ära kulunud juba kõrgete osas
Ja raha nagu on, võinuks siis 18mm vineeri kasutada MDFi asemel...:/ Aga nohhh, igal ühel oma...
Muidu ilus töö. Kui saaks, nokiks veel millegi kallal
Esmalt postitatud nexx poolt Vaata postitustKiire mõõdistus diivanil.
[ATTACH=CONFIG]11380[/ATTACH]
XO: 1900Hz.
Maht: 22L.
Materjal: 22mm MDF.
Tundlikkus: 86-87dB.
Kui teha kolmeribaline kõlar, siis ribbon on täitsa mõistlik valik. Fountek on oma hinda väärt (kuigi ei sobi igaks otstarbeks). Need siin aga kaheribalised.
Audestega sai muidugi võrreldud. Audesed on siuksed üsna "pehmed" kõlarid, eriti kui veel katted ette panna. Mulle aga meeldib teravam heli, ja seetõttu saigi vähe kallim ring radiator võetud.
Väikesed Audesed jäid minu arvates alla, nii bassi kui ka kõrgete osas. Vokaal oli võrreldav. Suured Audesed jäid kõrgete osas alla. Proovisime ka Audestelt katted eest ära võtta ning minu kõlarite ette sättida, kuid isegi siis olid nad minu maitse jaoks ikkagi liiga tuimad.
Lisainfoks, et mul on toas ports akustilisi paneele, mis söövad üksjagu teravust ära. Audesed kõlaksid minu toas väga tuhmilt.Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts
Comment
-
ohoh, need omapärase kujuga mundorfid polegi omale miskipärast silma jäänud siiamaani. hind on tõesti väga mõistlik, kui nüüd ka teaks kui head/halvad nad on võrreldes sellega <a href="http://www.europe-audio.com/Product.asp?Product_ID=4104" target="_blank">http://www.europe-audio.com/Product.asp?Product_ID=4104</a><br>
<br>
heli üle kurta ilmselt pole mõtet jah, aga võiksid crossi skeemiväärtusi näidata kui just ärisaladus pole. kas see 500-1000hz on tahtlikult nii madalaks nuditud või paberil oli siledam? sul tundub seal hirmus hunnik cap'e olevat, tegid 3rd order lõiget? nagu ma aru saan siis madala otsa elemendid on samad, mis mullegi müüsid ühe paari. mina tegin neile lõppkokkuvõttes väga edukalt 2nd/2nd filtrid visatoni tweetriga paaritatult. fine-tuning võttis küll päris mitukümmend tundi vist aga lõpuks olin päris üllatunud kui lihtsad ja hea graafikuga filtrid sai.<br><br>muide, kui võimalik siis äkki saad teha mõõtmise peale servade ümaraks töötlemist ka ning sheerida. oleks huvitav näha kui suur mõju sel täpselt on antud juhul
Comment
-
Esmalt postitatud tartu pets poolt Vaata postitustMinu silmis on sul seal vahust munakarbid, mis enamasti bassi-madal kesksagedus resonantsi püüavad.
Esmalt postitatud wiltz poolt Vaata postitustohoh, need omapärase kujuga mundorfid polegi omale miskipärast silma jäänud siiamaani. hind on tõesti väga mõistlik, kui nüüd ka teaks kui head/halvad nad on võrreldes sellega
Esmalt postitatud wiltz poolt Vaata postitustheli üle kurta ilmselt pole mõtet jah, aga võiksid crossi skeemiväärtusi näidata kui just ärisaladus pole.
Esmalt postitatud wiltz poolt Vaata postitustkas see 500-1000hz on tahtlikult nii madalaks nuditud või paberil oli siledam?
Esmalt postitatud wiltz poolt Vaata postitustsul tundub seal hirmus hunnik cap'e olevat, tegid 3rd order lõiget?
Esmalt postitatud wiltz poolt Vaata postitustnagu ma aru saan siis madala otsa elemendid on samad, mis mullegi müüsid ühe paari.
Esmalt postitatud wiltz poolt Vaata postitustmina tegin neile lõppkokkuvõttes väga edukalt 2nd/2nd filtrid visatoni tweetriga paaritatult. fine-tuning võttis küll päris mitukümmend tundi vist aga lõpuks olin päris üllatunud kui lihtsad ja hea graafikuga filtrid sai.
Esmalt postitatud wiltz poolt Vaata postitustmuide, kui võimalik siis äkki saad teha mõõtmise peale servade ümaraks töötlemist ka ning sheerida. oleks huvitav näha kui suur mõju sel täpselt on antud juhul
Comment
-
Esmalt postitatud nexx poolt Vaata postitustEi usu, et märgatavat mõju tuvastaks. Room solgib tulemust nagunii kümneid kordi enam kui serva ümardamine. Aga mõõdistuse teen.
Comment
Comment