Teade

Collapse
No announcement yet.

Sai jälle nats ehitatud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sai jälle nats ehitatud

Teaser:

Vs: Sai jälle nats ehitatud

Kus see nats siis on.

Comment

Panid Adolfi tagasi kokku?

Comment

See nats käis crossoveriehituses.

Comment

Üks pilt ka küla peal (loodetavasti Audeste omanik ei pahanda):

Comment

kahtlane nats sul, midagi sellist võiks ikka kokku saada -
            otsija

Comment

pildid ilusad aga mõõtmisgraafikud ja lõikepunktid oleks ka infoks.
              Ribbonite isu läks üle? Muidu kenad Siemens K32 GWB lapselapsed
              -

Comment

Nagunii võrdlesite audestega ka, pajata väheke kõlarite kohta.

Comment

Sai jälle nats ehitatud

Kiire mõõdistus diivanil.

Click image for larger version

Name:	diivanil.png
Views:	2
Size:	41,8 KB
ID:	869089

XO: 1900Hz.
                  Maht: 22L.
                  Materjal: 22mm MDF.
                  Tundlikkus: 86-87dB.

Kui teha kolmeribaline kõlar, siis ribbon on täitsa mõistlik valik. Fountek on oma hinda väärt (kuigi ei sobi igaks otstarbeks). Need siin aga kaheribalised.

Audestega sai muidugi võrreldud. Audesed on siuksed üsna "pehmed" kõlarid, eriti kui veel katted ette panna. Mulle aga meeldib teravam heli, ja seetõttu saigi vähe kallim ring radiator võetud.

Väikesed Audesed jäid minu arvates alla, nii bassi kui ka kõrgete osas. Vokaal oli võrreldav. Suured Audesed jäid kõrgete osas alla. Proovisime ka Audestelt katted eest ära võtta ning minu kõlarite ette sättida, kuid isegi siis olid nad minu maitse jaoks ikkagi liiga tuimad.

Lisainfoks, et mul on toas ports akustilisi paneele, mis söövad üksjagu teravust ära. Audesed kõlaksid minu toas väga tuhmilt.
                  viimati muutis kasutaja Scott; 19 m 2015, 06:30. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

kuskohast crossi juppe saad või tellid muidu? vaatan, et kurat need capid maksavad ikka ulmeraha eestis...saksast euroopa audiost saab hea capi hea hinnaga, aga seal tuleb post 20euri otsa. peab vist mingi suurema portsu asju tellima siis see post kaob sinna sisse vaikselt ära.

muide, miks tweeteri keskele ja istutasid, ühe või teise serva poole paigutus vast oleks sul seda 3-7k vahel toimuvat natuke silunud. kuigi kui see on diivanilt mõõdetud siis ei tea muidugi täpselt, mis ja mida seal täpselt mõjutab

Comment

The MCap® EVO Oil combines the MCap® EVO‘s sound characteristic in a perfect way with the acoustical advantages of oil impregnated capacitors. Furthermore, its additional wrapping as well as its imprint in red-metallic impart an appropriate quality look and haptic.

Mulle meeldib keskmine positsioon rohkem. Ja heli üle kurta ei saa.

Esmalt postitatud wiltz poolt Vaata postitust
                      kuskohast crossi juppe saad või tellid muidu? vaatan, et kurat need capid maksavad ikka ulmeraha eestis...saksast euroopa audiost saab hea capi hea hinnaga, aga seal tuleb post 20euri otsa. peab vist mingi suurema portsu asju tellima siis see post kaob sinna sisse vaikselt ära.

muide, miks tweeteri keskele ja istutasid, ühe või teise serva poole paigutus vast oleks sul seda 3-7k vahel toimuvat natuke silunud. kuigi kui see on diivanilt mõõdetud siis ei tea muidugi täpselt, mis ja mida seal täpselt mõjutab

Comment

Mürasummutus sööb kõrged ära? Minu silmis on sul seal vahust munakarbid, mis enamasti bassi-madal kesksagedus resonantsi püüavad. Äkki sul kõrvad ära kulunud juba kõrgete osas
                        Ja raha nagu on, võinuks siis 18mm vineeri kasutada MDFi asemel...:/ Aga nohhh, igal ühel oma...

Muidu ilus töö. Kui saaks, nokiks veel millegi kallal

Esmalt postitatud nexx poolt Vaata postitust
                        Kiire mõõdistus diivanil.

[ATTACH=CONFIG]11380[/ATTACH]

XO: 1900Hz.
                        Maht: 22L.
                        Materjal: 22mm MDF.
                        Tundlikkus: 86-87dB.

Kui teha kolmeribaline kõlar, siis ribbon on täitsa mõistlik valik. Fountek on oma hinda väärt (kuigi ei sobi igaks otstarbeks). Need siin aga kaheribalised.

Audestega sai muidugi võrreldud. Audesed on siuksed üsna "pehmed" kõlarid, eriti kui veel katted ette panna. Mulle aga meeldib teravam heli, ja seetõttu saigi vähe kallim ring radiator võetud.

Väikesed Audesed jäid minu arvates alla, nii bassi kui ka kõrgete osas. Vokaal oli võrreldav. Suured Audesed jäid kõrgete osas alla. Proovisime ka Audestelt katted eest ära võtta ning minu kõlarite ette sättida, kuid isegi siis olid nad minu maitse jaoks ikkagi liiga tuimad.

Lisainfoks, et mul on toas ports akustilisi paneele, mis söövad üksjagu teravust ära. Audesed kõlaksid minu toas väga tuhmilt.
                        Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

ohoh, need omapärase kujuga mundorfid polegi omale miskipärast silma jäänud siiamaani. hind on tõesti väga mõistlik, kui nüüd ka teaks kui head/halvad nad on võrreldes sellega <a href="http://www.europe-audio.com/Product.asp?Product_ID=4104" target="_blank">http://www.europe-audio.com/Product.asp?Product_ID=4104</a><br>
                          <br>
                          heli üle kurta ilmselt pole mõtet jah, aga võiksid crossi skeemiväärtusi näidata kui just ärisaladus pole. kas see 500-1000hz on tahtlikult nii madalaks nuditud või paberil oli siledam? sul tundub seal hirmus hunnik cap'e olevat, tegid 3rd order lõiget? nagu ma aru saan siis madala otsa elemendid on samad, mis mullegi müüsid ühe paari. mina tegin neile lõppkokkuvõttes väga edukalt 2nd/2nd filtrid visatoni tweetriga paaritatult. fine-tuning võttis küll päris mitukümmend tundi vist aga lõpuks olin päris üllatunud kui lihtsad ja hea graafikuga filtrid sai.<br><br>muide, kui võimalik siis äkki saad teha mõõtmise peale servade ümaraks töötlemist ka ning sheerida. oleks huvitav näha kui suur mõju sel täpselt on antud juhul

Comment

Esmalt postitatud tartu pets poolt Vaata postitust
                            Minu silmis on sul seal vahust munakarbid, mis enamasti bassi-madal kesksagedus resonantsi püüavad.
                            Ega need munakarbid siis ainukesed asjad seal ruumis ole. Ja munakarbid on rohkem naise ärritamiseks üles pandud (et tal ei tekiks mõtet mingeid maale või fotosid hakata üles riputama).

ohoh, need omapärase kujuga mundorfid polegi omale miskipärast silma jäänud siiamaani. hind on tõesti väga mõistlik, kui nüüd ka teaks kui head/halvad nad on võrreldes sellega
                            Vaevalt, et keegi siin maamunal neil vahet teeb.

heli üle kurta ilmselt pole mõtet jah, aga võiksid crossi skeemiväärtusi näidata kui just ärisaladus pole.
                            Hetkel veel on, sest pole välistatud, et tekib uus kohalik kõlaritootja.

kas see 500-1000hz on tahtlikult nii madalaks nuditud või paberil oli siledam?
                            See on ruum. Kui kõlarid värvitud, siis teen korraliku mõõdistuse. Olen neid elemente ka varem kasutanud ja sellist auku pole olnud.

sul tundub seal hirmus hunnik cap'e olevat, tegid 3rd order lõiget?
                            Sellel on omad põhjused, peamiselt maailmavaatelised.

nagu ma aru saan siis madala otsa elemendid on samad, mis mullegi müüsid ühe paari.
                            Jah. Paremaid elemente on raske tahta (kui just rahakott puuga seljas pole).

mina tegin neile lõppkokkuvõttes väga edukalt 2nd/2nd filtrid visatoni tweetriga paaritatult. fine-tuning võttis küll päris mitukümmend tundi vist aga lõpuks olin päris üllatunud kui lihtsad ja hea graafikuga filtrid sai.
                            Tee teema ja sheeri. Mõõdistanud oled?

muide, kui võimalik siis äkki saad teha mõõtmise peale servade ümaraks töötlemist ka ning sheerida. oleks huvitav näha kui suur mõju sel täpselt on antud juhul
                            Ei usu, et märgatavat mõju tuvastaks. Room solgib tulemust nagunii kümneid kordi enam kui serva ümardamine. Aga mõõdistuse teen.

Comment

Esmalt postitatud nexx poolt Vaata postitust
                              Ei usu, et märgatavat mõju tuvastaks. Room solgib tulemust nagunii kümneid kordi enam kui serva ümardamine. Aga mõõdistuse teen.
                              Mul umbes sama kogemus, mõõdetavat erinvust on väga raske tuvastada, spetsid aga räägivad, et kõrvaga on vahe eristatav.

Comment

Working...
                              X