Teade

Collapse
No announcement yet.

BG20le sobiv tweeter?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

BG20le sobiv tweeter?

Idee oleks valmistada 2 väikest kuid võimekat kasti lae alla riputamiseks mida toetada woofriga.
    Kuna meenus kui vali oli mu bg 17 tuli idee proovida bg20neid. Olen MB208/H kastist teadlik kuid mis tweeter sobiks ühe BG20ne kohta? HI_FI pole targetiks. Pigem väike hind, väike kast kuid vali heli....võimalik, et teen 4 kasti kuna tuba on "L" kujuline ja no mitte kuidagi ei levi normaalselt see heli.

Loodaks leida odava ja saadaoleva tweetri, mille tundlikkus ei jää palju alla, et ei peaks hakkama teist valjukat liialt piirama ja filter oleks lihtne. ülemine ots võib tegelt ka üle panna....

Kui idee on väga halb siis....tuleb nii ka öelda kui on midagi paremat välja pakkuda.

Ettetänades!
    viimati muutis kasutaja jeff01; 28 m 2015, 16:17.

Vs: BG20le sobiv tweeter?

Visatoni enda paber.

Comment

Mõtled seda paberkoonust? et lisatweetrit mitte panna? Oskaks keegi seda heli kirjeldada? Miskipärast neid paari korral siiski üsna võimeka hth 8.7mega ristatakse - miks nii?
      kuid see tweeter üsna €€€ eriti kui neid 4 tk osta

Või mõtlesid seda tw70 paberit?
      viimati muutis kasutaja jeff01; 28 m 2015, 22:34.

Comment

Ehk mõeldi Visatoni TW6NG valjuhääldit.
        Sellest on siin ühes teises teemas pärispalju juttu.

Comment

Pigem neid üliodavaid koonuseid jah. Ei näe nagu pointi sinna mingeid mega-kõrgsagedusi punnitada, saad laiariba soundi terves ask ulatuses mis sealt tuleb nagu ikka.

Comment

Mis jama see on, et ma juba aastaid mõtlen miskit bg20netest ehitada mis valjult karjuks aga ma pole siiamaani otsustanud kas kahe või enama valjukaga suured vendikastid või miskit satelliidi sarnast + sub.

Kui väiksed võib üldse bg20 kastid teha, et neid oleks normaalne subiga alt toetada?
            80nest hzist woofer lisada oleks ok? Soovin, et poleks väga aru saada, et bass tuleb põrandalt ja muu kõik lae alt.

Comment

Working...
            X