Teade
Collapse
No announcement yet.
BEAG kõlarite ühendamine
Collapse
X
-
Vs: BEAG kõlarite ühendamine
Loe:
ja
Kaks ülemist silda võtad maha, sellega trafo enam skeemis ei osale, alumised sillad pole olulised. Üks relee ühendab ülekoormuse korral kõlariga järjestikku võimsa takisti, just selleks et ennast kaitsta Sinusuguste 100W-meeste eest. Teise abil saab saata helipulti teate selle kaitse rakendumise kohta.
Kuna need kõlarid on Sul ilmselt 15-oomised, siis pole tegelikult häda midagi ka selle võimuga. Jõudu!
-
Tänud vastamast.
Eks ma olen jah alles tõusev täht helitehnikas. Kirstunaelaks on muidugi venekeele oskamatus.
Kõlar on 200W, nii et 100W võima ei tohiks talle midagi teha? Kas see RATED IMP ei näita oomi?
Mul on tegelikult 15-oomine ja 100V võim ka. Kaabli pikkus 5m, nii et vist ei ole tarvis seda kasutada.
Comment
-
See kataloog on inglise keeles. Lk 3-41 on andmed reas, nagu näed, on seal mitmesuguseid VA-sid. Arvestama pead ikkagi selle viimasega, 50 VA.
Nagu öeldud, võimsama võimu taga päästavad tema 15-oomisus ja ülekoormuskaitse. Kuna need on päris tundlikud kõlarid, siis puudub tegelikult igasugune vajadus nende võimendi vattide järele.
Kui nad ei peaks Sulle millegipärast meeldima-sobima helilt-suuruselt-maailmavaatelt, misiganes, siis olen huvitatud, sest isiklik kogemus nendega olemas.
Comment
Comment