Teade
Collapse
No announcement yet.
Laiendatud koonusega keskriba
Collapse
X
-
Vs: Laiendatud koonusega keskriba
Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitustKuidas nii? Ma saan aru hoopis et hipi tahab lihtsalt väikse valjuka koonuse pinda suurendada, ainult et lõdvik jääb koonuse keskele.
Küsimus on et mis eesmärgiks on?
eesmärgiks on lisada tarastatud keskribale ob hõngu, õhku juurde ühesõnaga. sellest, kuidas see kooslus reaalselt toimiks, pole aimugi, millegipärast huvitab lihtsalt.
siin lisatud paneeliga variant :
viimati muutis kasutaja hipi; 03 m 2015, 21:17.
Comment
-
visandilt ei selgu
aga vist mõeldakse valjuhääldi koonuse jätku paneelis "open edgeless" vms"Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)
Comment
-
Noh jah mina olen aru saanud et koonuse südamikust väljapoole siis sagedused kõrgemast madalamaks nagu, seega mis sagedusel kuidas, on ka katsetamise asi ja ekstreemselt suureks abiks on alati ka mõõtmine. Mingi osa jääb ikka tarastatuks. Kui sul toorikud olemas on siis võid ära proovida ja võimalusel ka mõõtmisi teha.
Comment
-
Mille poolest see erineks sünnipäraselt suurema membraaniga lahtiselt mängivast keskribast, nagu näiteks Gradient 1.x kõlaritel? Mul on sellised, avatud keskriba on väga meeldiv.Toidan trolle!
Comment
-
Laiendatud koonusega keskriba
Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitustMille poolest see erineks sünnipäraselt suurema membraaniga lahtiselt mängivast keskribast, nagu näiteks Gradient 1.x kõlaritel? Mul on sellised, avatud keskriba on väga meeldiv.
Esmalt postitatud tartu pets poolt"kõva" mootoriga doonor ja lõdvik natukene kangemaks...
Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitustsee on siis nõnda et lisakoonus ei võngu?
Comment
-
Esmalt postitatud hipi pooltlisakoonus võngub, selles iva ongi
seal piltidel nähtav variant on parem.
võibolla siis kui lisakoonus vormida sobivalt suure pasuna kõlalehtri järgi siis võib isegi õnnestuda nõnda et moonutusi ei tekita.
Comment
-
Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitustEi ole hea. See on päris keeruline Vaata raamatut "Akustika ja Helitehnika" lehekülg 178. Küsimus on mismoodi sa väldid lisakoonuse siirdeprotsessidest tekkivat ebalineaarmoonutust?
seal piltidel nähtav variant on parem.
võibolla siis kui lisakoonus vormida sobivalt suure pasuna kõlalehtri järgi siis võib isegi õnnestuda nõnda et moonutusi ei tekita.
Comment
-
Esmalt postitatud hipi poolt Vaata postitustmõtlesin samas suunas. huvitav, kas kummiliim ja kiht salfakapaberit kummilõdviku kangestamiseks oleks hea nipp? ümberpööratud lõdvik sobiks...iFools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts
Comment
Comment