Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 35AC-21 infot?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia 35AC-21 infot?

Tere
    Lugu selline, üritan kokku panna estonia kõlarite komplelti kuna elemendid originaalid on olemas ja uued (üks tw kadunud)

Kastid tegemisel tekkis aga materjali paksusega ja kasti sise mõõtutega. Saab ehk keegi mulle sise mõõdud anda? Kuna mu joonisel vaid välimõõdud ja selline tunne,et mu materjal teise paksusega.

Mis elemendiga ma puuduva tw võiksin asendada?

Mis filtrid kastide sees peavad olema ja kust võimalik saada?

Aitäh!
    J.

Vs: Estonia 35AC-21 infot?

Pakub vaatamisvõimalust, mine ja mõõda-uuri sealt: http://www.osta.ee/estonia-35ac-021-...ml?_src=search

Comment

Esipaneel on originaalis korralik 30 mm vineer.

Comment

siin on palju infot. esisein 30mm, kõik muud seinad 28mm vineer.

Comment

Kunagi sai lahatud 1988 aasta eksemplare mõõdulindiga, seal olid tõesti esisein 30mm, tagasein 28mm aga küljed olid küll vaid 20mm - kui koos tihendiraamiga mõõta siis ehk andnuks jah 28mm välja. Kui mälu ei peta siis vabamaht oli 54 liitrit.
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Vajalikke juppe võib aegajalt osta.jeejee saidilt leida, seal ikka neid vahel müüakse. Senikaua kuni kaste meisterdad-jälgi, mis seal pakutakse. On läinud nii komplektseid filtreid kui elemente ja invertertorusi, terminale ja muidki hääd kraami. Siin foorumi minevikus räägitud ka, kuidas neid kaste veidi tuunida-paremuse poole. Isegi neid torkinud. jõudu!

Comment

Working...
            X