Teade

Collapse
No announcement yet.

Aleksander Petersoni kõlarite demo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Aleksander Petersoni kõlarite demo

Juu sõltuvad osad muutujad kliendi soovidest/nõudmistest ja kauplemisoskusest. Valjuka parameetreid vaadates jäi silma ülimalt madal tundlikkus. Huvitav, kas kastides see tõuseb.

Comment

Kui näeks mõõtmiste tulemusi, oleks vastus olemas...
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Eile ühendasin aastaid tagasi tehtud võrgu filtri ( kaalub 20 kg ), võimendi maketis, DAC maketis ja... heli on super, parem kui Tartus Pauli juures ja Elvas Margo juures. Muide Elvas Teac VRDS 24 ja lambiga 300B saund oli tunduvalt parem kui Tartus. Tallinast Haapsallu autoga sõita on ainult alla tunni. Autosse mahub 5 inimest. Tartust seltskond on käinud mu juures vast 4 korda ja aja kulu 4 tundi.... Enne, kui mu juurest läbi pole käinud keegi foorumlastest, kõlari asju ma rohkem ei aruta. Astaid tagasi ma loobusin foorumist, ja see võib juhtuda uuesti. Mind midagi foorumiga ei seo. Tegutsen, leiutan edasi. Lugupidamisega.

Comment

Ma ei mõelnud midagi halba. 300B lambi mainimine andis mulle üksjagu vastuseid, nii vajaliku võimsuse osas kui sagedusala osas.

Comment

Olen seda teemat jälginud, ja tegelikult võimas! Kui keegi üldse viitsib vaeva näha.

Comment

Minagi võtan mütsi maha herr Petersoni ees ja soovin talle uutes projektides ainult jõudu.
              Võtaksin tagasi ka oma siin teemas postitatud küsimused, kui saaksin, sest mõistsin seda projekti valesti. TV, ajalehe ja demomise võimalusest sain mulje, et need on kõlarid, mida saab edaspidi osta nö väiketootmise kujul. Seda need aga ei ole, nii et minu küsitud küsimustel pole seetõttu mingit pointi.
              Vabandan siinkohal Aleksander Petersoni ees, kui minu küsimused kohatud või häirivad olid.
              Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
              Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Torkas silma postitus 38. Tahaks teada, kuidas mõõtmised suudavad kirjeldada heli ? Minu jaoks see on nonsens! Selgitan, sest paljud kuulajad ei ole piisavad kompetensed. ALUSTAN. Heli määrab- ruum ise, kõlari paigaldus selles ruumis, võimendi (D klass, trans või lamp, OTL ,SE või PP, võimendi on kiire või aeglane). Kui kõlarist rääkida, siis kas lairiba, mitmeribaline, põranda või riiuli kõlar. Helile mõjub oluliselt faasimoonutus aga kara lineaarsus on sekundaarne.Valjuka materjal on ka väga tähtis- kas paber, kas metalliseeritud,kas kevlar, kas keraamiline.Heli määrab ka valjuka enda ehitus ja mass- sealt tekkib tema tundlikus.Minu kogemus-õigem, neutraalsem heli on pabervaljukal. Heli määrab helihallikas( mahamängia CD või vinüül ), tigi-analoogi konverteri tase, kaablid. Kindlasi jai midagi märkimata.

Comment

Esmalt postitatud aleksander peterson poolt Vaata postitust
                  ... Helile mõjub oluliselt faasimoonutus aga kara lineaarsus on sekundaarne.
                  Tõde heli headuse asjas on jah palju keerulisem kui keegi viitsib kirjeldada. Paljusid asju ei osata mõõta ja saab ainult kuulata.
                  Samas annab ka mõõtmine suht palju infot. Kui kõlari amplituudsageduskarakteristik ei ole sirge, siis on tal alati ka faasisageduskarakteristik moonutusega, need käivad alati paaris koos nagu sukk ja saabas, kui muutub amplituud siis muutub ka faas.
                  Et ei oleks faasimoonutusi peab kõlari ASK olema sirge, see on ainult üks põhjus, kuidas ka mõõtmise järgi saab midagi arvata sellest, kuidas kõlar mängib.

Comment

See väide ei peave vett. Kõlari tegijaid maailmas , kes on varustatud vastava mõõtetehnikaga ja haritud selles valdkonnas inimpersonaliga on palju. Kõlarite maailm on kirju, aga hästi mängivaid kõlareid on vähe ja maksavad meeletult palju. Kui sa oled teoreetiliselt haritud , siis sull on kindlati kodus tehtud parima heliga kõlarid ,ja sa oled valmis neid demonstreerima.

Comment

Kui Sass oleks aktiivsem foorumikasutaja, teaks ta et moi on oma "parima heliga" kõlaritest lausa teema loonud, koos mõõtmistega muuseas.
                      Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
                        Kui Sass oleks aktiivsem foorumikasutaja, teaks ta et moi on oma "parima heliga" kõlaritest lausa teema loonud, koos mõõtmistega muuseas.
                        Kas see?
                        "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Just.
                          Konfutsius

Comment

Tubli! Teema võib foorumis olla, aga kas kuulata saab? Muide , " Aleksander Petersoni kõlarite demo" pole mina avanud. Mitme riba kõlarite juurde ma tagasi enam ei tule.Kõlar filtriteta kõlab minu jaoks naturaalsemalt. Rasket musa ma ei kuula. Kui ma ükskord saan kõik asjad korpustesse, siis kindlasti annan teada. Praegune saund kodus on väga tasakaalus, kerge, õhuline,detailne ja üldse ei väsita, kui isegi terved päevad mängib. Seda märgivad kõik, kes kuulavad oma kodudes minu tehtud väikseid kõlle.

Comment

Mitme riba kõlarite juurde ma tagasi enam ei tule.Kõlar filtriteta kõlab minu jaoks naturaalsemalt.
                              Sellel valjukal on minu arvates crossover juba sisse ehitatud, sealt see auk graafikus tuleb. Selle valjuka omapära on, et hajutab kogu energia ühtlaselt suure nurga alt, see tekitab uudse tunde, samas see kvaliteet jääb ikka vedelaks, aga kõik siin maailmas on suhteline, üldtunnustatud kvaliteedi etaloniks on yamaha ns10, aga palju neid inimesi üldse on kes neid kuulnud on. Äkki on see atmose ehitamiseks hea variant, odav, ja paigutusega ei pea vaeva nägema.
                              Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Tubli! Teema võib foorumis olla, aga kas kuulata saab?
                                Raske öelda, kuid mind isiklikult on ta kutsunud kuulama, kahjuks pole ma seda kutset saanud realiseerida. Samas, tema tegemiste eesmärk pole ilmselt ka tellimustööna või väikeseeriana tootmine, seetõttu ta ei vaja n.ö. laiapõhjalist vastukaja või tähelepanu.
                                Kui mängiv muusika ei väsita, on see tõesti juba hea märk. Meenub et kui oma hetkel viimased valmis sain, kuulasin mitu nädalat igat võimalikku momenti ära kasutades ilma kuulamisväsimust tundmata.
                                Konfutsius

Comment

Working...
                                X